Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

MUTEŞEM GECE VE HARİKA ORDUSPOR

 

MUTEŞEM   GECE VE HARİKA ORDUSPOR

Orduspor’un ve sporun içinde olan bir kardeşiniz olarak, her gazeteci yada spor adamına sorulan sorular günlerce banada soruldu. Rize spor maçında Ordu spor ne yapar, bu maç nasıl geçer,diyede haklı olarak içinden geçen liğ özlemi adına merakını gidermekten yanaydılar.

Fakat maçın öncesinde yönetimin yaptığı  iyi niyeti, bilmem kimlerin kara elleri , vicdansızlıkları yada kurnaz geçinen haram yürekleri bilet rantı çinde olmasa ve biletleri biner biner bir liradan alıp, beş liradan satma gibi bir rant içinde olmasalardı yada bunlara müsaade edilmese idi,  bu maçın neticesini yemede tadından öl olurdu..

Gece maçı biraz bizleri ürküttü. Ama Ordu spor takımına vız geldi tırıs gitti. Çıktılar ilk dakikadan 45 ci dakika arasında 4 gol bulup, burda bu iş matematik olarak bitti deselerde,  daha  90 dakikamız var ve top yuvarlak kısmından bakarak Perşembenin sonucuna göre bir sevincin içinde olacaklar.

Metin hocanın saha kenarındaki heyacanı, isteği, arzusu sporcu ile bütünleşince ortaya net galibiyet geldi. Birde Rize takımı defansın iki önemli ismini kenarda Koray gibi agır bir ismide liborada unutunca, Ordu spor bunları fark edip fark yapmaktan geri kalmadı.

Ama bir avuç  seyirci demekten utandığım  şerefinden yoksun grubun stada verdiği zarar ziyan, polise yüzüne karşı ettikleri küfür, hakaret, koltukların durumu, attıkları koltukların polisin kafasında yer etmesi yanında bunlara seyirci kalan yetkililerin Ordu iden uzak tavırları bizleri üzsede bu maçın sonucu her pisliği unutturacak kadar  bal şeker oldu.

Hepinizi tek tek kutlarım.Yüreklerinizi ortaya koydugğnuz kadar size yüreklerini koyan onbinlerce insanıda . Birlikten ne hoş manzaralar çıkıyor..Kırk bir kere maaşallah.

Perşembe günü  ikinci etap oyunda buluşmak üzere. Rizemi, ha şurası da!

Önceki ve Sonraki Yazılar