Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

KURAN KURSU ÖGRETMENİ

 

KURAN KURSU ÖGRETMENİ

Olmuş, oralarda ders vermiş, fakat insan denmeyecek kadar zavallı günahkar kadın, Allah ın ismini her gün gençlere, küçücük çocuklara öğretirken  bir gram iman almamış zavallı mahluk…

Eşinden ayrılmışsın, evladın var 5 6 yaşlarında. Ne mübarek işi yapmak için Allah sana fırsat vermiş, dilinde kur-an, elinde kur-an. Ama  gel gör ki, bu zavallı yaratık 5-6 yaşlarındaki çocuğunu dövüyor, kafasını kırıyor, Allah kelamını ağzına alan bu mahluk kadın  öz evladı olan çocuğun ölümüne sebep oluyor, diye gazetelerde okuduğumdan beri her secdemde o zavallı , vicdansız ana bana bakıyor ve  katli nasıl yaptığını gösterircesine elinde o cisimle Sırıtıyor, ellerinde kan ..

Bunu köprü altında tiner içen, sarhoş, eğitimsiz yada kafası karışık biri yapsa vah dersinde buna kim ne der? Buna Azrail, yada Cebrail ne der, huzurda bizleri yaratan rabbim ne der.

Allah affeder mi desem ölümüne sebep olduğu küçücük bir yürek, evlat.

BAYBURT REKTÖRÜ

Alanında bir beyin olan bu değerli , ayrıca da dini bütün bir insan kendini attı intihar etti. Namazını kılan her şeyi bilen, günahı, sevabı çok iyi tarif eden bu insan bunu yaptı.. Fakat bu kadar iyi anılan şahsın yaptığı rabbimin affetmeyeceği  ölüm, ama bir çeşit  intihar. Allah canına kıyan kulunu affetmez. Allah yarattığı canı almaya çalışan kulunu da affetmez.

Nedense sayın rektör her gün beş vakit adını zikrettiği yaradanın en sevmediği işi yapıyor intihar ediyor. Allah yine de rahmet etsinde, bu dinin içinde olup ta cinnet geçiren akıllı beyinlere bugünlerde neler oluyor?

Yaptıkları iş, seçtikleri ölümün yolu hiçte Allah kuluna yakışan olmaz.

Yine ailesine öğrencilerine arkadaşlarına Allah sabır versin.

 

KADIN VE ŞİDDET

Sizin erkekliğiniz, kocalığınız, adamlığınız batsın. Sizin ellerinizin, dillerinizin hesabı ağır. Hükümet sizleri bakıyor, günaha giriyor, yediriyor, içiriyor günaha giriyor. Cennet anaların ayağı altında denilen yaratılan kutsal kadınlarımıza bunlar” bıçak, silah” vurarak darp ediyor ve de öldürüyor. Sizin adaletinizde bunların cezasının ismi 10 sene 20 sene , sonra af, sonra onları içerden  çıkar, ölen, giden anaların, bacıların hakkı nerde, hesabı bu mu?

Siz bu varlıkları vuranı, öldüreni koruyorsunuz sanki aferin dercesine. Bunların yaşaması, dolaşması bile bu ülkeye insanlığa  ve de o kadınlara hakarettir.

Siz hala hapislerde bu insanlıktan çıkmış vampirleri bizim paralarımızla besliyorsunuz ya bende bu ülkede yaşayan bir insanım ya yedikleri her kuruşta hakkım var helal etmiyorum. Haram olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar