Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

KAYSERİ MAÇI

Ordu spor takımı Pazartesi saat 20.00 de yeni zemini ve yenilenmiş stadı ile 19 Eylülde Kayseri maçına çıkacak.  Her şeyin iyi olması için bütün personel ve yönetim seferber oldu.

                Bu maç için taraftarında boşluk bırakmadan yerinde olması, destek vermesi lazım. On ikinci ses…

             Ordu spor iyi başladığı 2013 sezonuna yine sahasında puan alarak girmek adına idmanlarda çok disiplinli çalışıyor. Sakatlarda Milli arada iyileşmeye başladı. Hasan o maç oynar da, sıkıntılı olduğumuz gol yollarında nefes alırız.

             Kayseri takımı da Ordu dan puanla dönmek isteyecek, o yüzdende sahaya her şeyini veren bir takımla çıkacak. Ama Pazar günü gülen taraf inanıyorum ki Ordu spor olacaktır.

           Birde bu maçı bekleyen on binlerin sesi de hepimizin özlediği şeylerin en başında gelen. Cuper o kadar titiz ki, çalışmada yapılan her idman hareketlerinde bizzat sporcunun en yakınında, onlar ile bire bir yaşıyor, işte bu maçın alınması için , bundan güzel motive olur mu?

         A2 takımı da Salı günü Bulancak ta Sivas takımı  ile ilk maçına çıkacak. Yukardan oyuncu inmez ise elindeki kadro ile bu maçta iyi netice ve güzel galibiyet arzu ediyor. Yeni gelen arkadaşların katkısı ile geçen sezondan daha iyi takım oldu demek yanlış olmaz.

          Pazartesi tüm Ordu bileti ve kombinesi ile Kayseri maçında olmalı.  Önemli bir akşam.

        Çünkü  alınacak her puan aş, iş, ekmek demekse, onlarda Kayserinin elinden puanı alıp gelmeli.  Sizce yanlışım var mı beyler?

        Olursa Ordu spor adına, yapılan emeğe,  verilen onca yatırım a (sporcuya) , yönetim adına yada Nedim başkan adına üzülürüm.

Önceki ve Sonraki Yazılar