Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

KAMİL SÖNMEZ

 

KAMİL SÖNMEZ

Değerli ses sanatçısı, hem şehrimiz, değerli insan Kamil Sönmez in ölümü Türk insanını yasa boğdu. Önemli olan bu şekilde arkandan bırakacağın sevgi seli ile tertemiz ve de şaibesiz bir yürek. Bu duaları o hak etti. İnsan olarak, aile reisi olarak, ve de değerli bir sanatçı olarak.

Allah mekanını cennet etsin, ailene de sabır kardeşim.

 

ŞİRİNCE

Maya takvimine göre 21 Aralıkta kıyametin yada yeni bir çaga girileceğini söyleyen bir meczubun sözü ile günlerdir Şirince ilçesinden yayın yapanların yanında buna inanıp ta Allah kelamını hiçe sayanların vay haline.

İnsan oğlu yaratanından bu kadar mı uzaklaştı da Mayaların takvimindeki kıyameti daha makbul sayarak koştular kıyametten kaçmaya! Allah bu kullarına akıl versin. Şirince ye de bereket  versin rabbim.

Hele bu devirde hayret!

THY

Artık askerimizi THY ın uçakları taşıyacak birliklerine. Madem bu herkesin kolayca aklına koyacağı yoldu da, niye bu gençleri, katillere yıllarca pusu kurdurtup ölümlerine seyirci kaldı TSK? Bunlar ana kuzusu, evlat, baba idiler. Tek suçları , haksız kazanan, yolsuzluk yapan, garibin, fakirin hakkını havuzlu villalarda, yatlarda yiyen bazı namussuzlara bekçilik yapmaktı. Bunların tek suçu hazır olmadan dağda ,bayırda bazı zengin bebeleri sıcacık yerlerde askerlik yapsınlar da holdinglerine dönsünler diye ölmekti.

Binlerce askeri şehit verdikten sonramı uçaklar geldi aklınıza? Varsa tabi ki bu akıl denen önemli şey sizde. Yine de Ulaştırma bakanına ve genel kurmaya teşekkür etmem lazım. Bundan sonra pusularda, hain saldırılarda ölmeyecek belki yüzlerce evladımız olacak. Bu bile çok önemli,  bilinçli atılmış cesur adım. Hayret ettiği on beş akla gelinmeyen bu adım neden 2012 akla geldi…!

 

APO VE NAMAZ.

Bu katili ağzına alanda, bunun namazı monte edende münafık sayılacak kadar ileri gitmiştir. Günahının hesabını veremeyeceklerin bu katili nerede ise Nur cemaatinin pelerini altına sokacak kadarda haince tutum içindeler. Neye hizmet ettiklerini anlamak zor. Devlet kanla kanı pislikle pisliği temizlemez, bunun için konuşur, çare arar ve evlatların kanı dökülmesin diye de uğraşır.

Ama meclisteki hainlerin vekil arkadaşları  hala kendilerini dağda sanıyor iken bu kan nasıl duru derken sayın Arınç döktü içini. Apo iyi çocuktu, namaz kılardı, içinde kötülük yoktu. Ne oldu da böyle oldu? Ya sana ne oldu be sayın başkanım. O katil olduğunu bebelere kurşun sıktığını kızların ırzına geçtiğini biliyoruz da siz kime ne mesajı peşindesiniz? Bu pisliğin meclise gelmesi için mi bütün bu konuşmalar? Ayıp edersiniz çok ayıp. Binlerce şehidin kanı sizide boğar bu düşüncede olanıda.

Önceki ve Sonraki Yazılar