Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HASRET…

 

Ordu spor takımı 3 puana hasret diye yazmış her kalem. Ordu spor için kapı biraz gıcırdadı, çıkmasa bari, diye yazdı kalemler. Zor haftalar bizi bekliyor, yönetim niye bekliyor diye yazdı kalemler. Kalemler sürekli bu aralar yazıyor. Fakat bu kadar ay, oyun , ter, alınan puanlarda bu sporcuların alın teri var. Ordu spor takımının bu günü kadar gelmesinde o sporcuların emeği  var. O sporcuları yok saymak, bırakın yoku hiç saymak , silip atmak o kalemlere ne kazandırır bilmemde sporcuların moral olarak yıkımına en büyük etken olur.
 
Bu takımın başındaki insanında bazı  eleştiri yada tenkitlere karşı dayanma gücü var. O Ordu sporun içinden gelmişte bu takıma yürekten emek veren insan değil, parası ile çalışan o parayı hak etmek adına doğruların peşinden koşan prafosyonel, adam gibi adam. Ekibi de  öyle.
 
Gazeteler Çin den teklif olduğunu yazıyorlar. Cazipmiş te. Adamın burada yapacağı iş kalmaz eli kolu bağlanırsa gider. Onlar emeği için alın teri için para kazanmak için burada. Sevgi saygı göremezse, burada yalnızca yönetim ve başkan yanında olursa, taraftar tepki yaparsa Çine de gider Fizana da. Kaybeden Ordu spor olur. Adı yeter.
 
Bu takım Antalya gibi son haftaların formda takımına karşı iyi oynadı. İbrahim in yaptırdığı penaltıyı  kaçırdı Antalya işte o zaman Ordu spor maçta olduğunun farkına vardı. O saatten sonrada sahada Ordu spor gördü taraftar ve o soğuk havada tribündeki izleyenler.
 
Ne dersek diyelim bu takımın acilen 3 puan alması  yada puanlar alması lazım. Peşindeki takımlar yenince 3 puanlık sistemde streste artıyor hali ile. Devre arasında sayın başkanında Cuper den gelecek istek doğrultusunda lazım olacak isimleri almak için düğmeye basacağı biliniyor.
 
Çünkü başkanda 26 yıl sonra çıkardığı bu takımın asla geri dönmesine sıcak bakmayacak kadar hırslı. Hedefi olacak olan takımın bundan çok daha iyi olması şart. Bunu futbolun içinde olanlar, yazan kalemler kadar bu takımı yönetenlerde biliyor. Arife tarif gerekmez cinsinden.
 
3 puan ve hasret. Bu takımın yaşayacağı  şeyler değil. Bir an evvel normale dönmeliyiz. Buda Ak Hisar maçı ile olursa daha hoş olur. Çünkü Ordu spor bu kadar şansızlığı  hak edecek takım değil.
 
Mutlaka tekrar taraftarına o güzel maçlarını  izlettirecektir.
 
İnanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar