Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

EMEK OLMADAN OLMAZ

Ordu spor alt yapısının 5 yıllık planlaması  var. Kolay değil. Bir çok ekibin içini sporcu kalitesi ile doldurmak ve gruplarda başarıyı yakalamak. Bunlar zaman içinde ve Görerek olacak işler.

Bunlar 2 yıllık bir çalışmanın ürünü  kupalar. Bazılarının dediği gibi amatör ligde değil, Türkiye Futbol Federasyonunun organize ettiği ve binlerce takımın arasından tek tek gelinerek ulaşılan başarının ürünü. Onlara kimseye dil uzattırmayız. boş konuşma, kin, kıskançlıkla bile söz ettirilecek bir sonuç değil bunlar, alın teri.

Yönetimin inanılmaz desteği, korkunç bir el uzatışı, samimiyetinin neticesinin gelinen ilk adım noktası.  Çok noktalar var gidilecek. Seçmelerden alınan 10 oyuncudan da 5-6 oyuncu çıkarsa kazanç değil de ne? Amatör takımlar sporcuların turşu yapar gibi yıllarca bir yerde ekşittikçe , ellerinde o sporcuların yıllar sonra sadece resmi kalır.

Onlara yazık değil mi?

Neyse biz işimize bakalım diye yol haritası  üzerinde giden bir alt yapı resmi var. Herkes memnun. 1475 takım arasında talihsiz maçlar oyna 4. ol, 500 takım arasından 2. ol. Buna söz söyleyende gelsin de bir takım kursunda uğraşsın da, gece gündüz düşünsün de, işindeki engelleri nasıl temizlerimin çalışmasında olsun da bu kadar iş yapsın. Bizde alnından öpelim.

O yüzden Tahsin Türkmen-Ömür Köleoğlu ve yönetime birde Ordu spor takımını kulüpler birliği içinde temsil edecek olan sayın başkana alt yapı çok şey borçlu. İnanılmaz destek verdiler. Dedikoduculara rağmen, dışardan yapılan  sinsi konuşmalara rağmen hep yanımızda oldular. İşte başarıya giden yerdeki inancın sebebi bu.

Başkanı da yeni görevi için kutlarım. Amigo Güven de 24 Haziranda mezarı başında anılacak. Kardeşimize Allahtan af, cennet mekan diliyorum. Ailesine de sabır.

Emeklerini verenler giderken alacakları yanında onlara emek vermiş kulüplerde almalı verdiğinin karşılığını. Mesela” Yalçın ve Gosso”. Giderler, normal ama Ordu sporda bunların değerini almalı. Öylede olacak gibi. Her sporcunun yeri dolar. Yeter ki kulüpler zorlukları yaşamasın.

Bu sezon çok daha iyi olacak. Çünkü kaliteli bir alt yapı ve güzel planlanmış bir çalışma programı var.

Spor okuluna kayıtlarımızda devam ediyor. Gençlerin orada olması onlar içinde aileler içinde Ordu spor içinde harika olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar