Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BİRLİK OLMANIN ZAMANI

 İşte  şimdi yürekten destek olmanın zamanı. Bu takım kötü değil. Fakat bu takımdaki oyuncuların bir çoğu bu lige biraz az geliyor ise, onların yerine yönetimin sporcu transferini yapmasının şartı,  Cuper in vereceği rapor ve devre arasıdır.

              Bu hassas konu şıp diye hayatın içinde olacak kadar kolayda değil. Bir çok sporcunun gitmesi ve birkaç oyuncunun transferi de kısa anda olacak bir iş hiç değil. İzlenmiş, süper ligin süper takımlarına karşı Ordu spor formasını taşıyacak kadar güçlü ve deneyimli isimler olmalı.

             Sokakta Ordu spor un fanatik isimleri ,yada maçı beraber  İzlediğim “kapalı B in” Ordu spor sevdalıları sokakta beni görünce;” ne olacak Ordu sporun durumu, kötümü olacak, niye böyle olduk” gibi umutsuz düşünce girdabına girmiş soruları karşısında, dilim döndüğünce anlatsam da, onların içindeki  kötümser havayı ancak yönetim, alacakları güçlü isimlerin transferi ile dağıtabilir.

             Ordu spor Ordu insanının gözünde büyümüş, onu hiçbir maçta olumsuz bir nokta içinde düşünmek istemeyecek kadarda takımlarına karşı inançlılar. Buda her olumsuz  oyun sonunda bir takım yürek sancısı getirse de, asla başın öne eğilmesin şarkısında olduğu gibi dimdik ve inançla Ordu sporun bu ligde güçlü bir yeri olduğunu kabul etmemize hiçbir şey mani olmamalı.

            Ordu spor bugün yetersiz kadro içinde mücadele etse de, kötü  takım değil. Sporcuya ihtiyacı olduğunu herkes kadar  bu takımı idare edenlerde biliyor. Şimdi Bursa maçına odaklandı hocalar ve sporcular. Geri dönmeyi istiyorlar. Tekrar çıkış yakalamanın peşindeler.

          Belki de çok iyi sonuçla Ordu ya gelecekler umudundayız hepimiz. İnancımız onlara tam. Nizamettin de hazır olursa gücümüzde artar.

          Hem onların hem de bizim bir puana çok ihtiyacımız var. Bunun için Bursa gibi güçlü bir deplasmandan  puan çıkarırsa Ordu spor, onların alınlarından tek tek öpülür.

Haydi hayırlısı.

Önceki ve Sonraki Yazılar