Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BİRAZ DA KORKUYORUM

 

 

Kısa bir zamanda Ordu spor takımı  nın  buralara kadar gelmesi, oynadığı  oyun aldığı sporcuların uyumu, başkanın bir çok hedefe cesaretle uzanıp bu yere aday bende varım demesi beni biraz tedirgin ve korkutuyor.

Bu kadar papazın olduğu, kurtlar sofrasına en yeni gelmiş bir Ordu spor olarak paldır küldür dalman, yukardakilerin yanına varıp;”  sizde beni iyi tanıyın bu ligde bende varım edası  ile yönetimi ve spor takımı  ile asil bir duruş içinde havalı  olmanı onlarda kabullenecek gibi değil.

Beşiktaş, Galatasaray, Eskişehir, Antep, Antalya vs.. hala takım olma hüviyet içine girememiş, altı- yedi haftada saha içinde taraftarına bir takımın vereceği oyun zevkini verememiş ve sen bunlara inat içerde , dışarda iyi oyun,  akıllı taktik, duruş  , haddini bilerek oynamanın nasıl olması  gerektiğini göstermen bazı  kurtları korkutup ta senin bu kadar yukarda olmandan rahatsız olacaklarından korkuyorum.

Bunun yanında kulüpler birliğine başkan adayı olma, bir çok konuda profasyonel takımlar için bir şeyleri yapmayı isteme, milli maçların birinin de  ordu ilin de olması için müracaat etmesi gibi aktif düşüncenin bir çok kulübün önünde olması ordu spor adına artımı yada onu rakip olarak görenler için eksimi bu bile beni tedirgin ediyor.

Ve kazandıkça, puanların yanında parasal olarak ta bir çok imkanı  kulüp adına kazandıkça, pirim olarak ta sporcularına karşı eli açık olunca sevinenin yanında bu kadar başarıyı çekemeyen kulüplerin nazari nazarına da gelmesinden korkuyorum. Ordu spor elindeki oyuncu kadrosu, uyumu, oynadığı oyun ile yönetimini,  taraftarını, ve rakiplerini bile memnun ederken bu kadar iyi olmasından ben bir taraftar olarak korkuyorum.

Nazar değerse diye..

 

Önceki ve Sonraki Yazılar