ALTIN ORDU VE ALTIN FIRSATLAR

“Son seçimlerden sonra hafızamızda kalan en büyük slogan”ALTIN ORDU”dur herhalde.

Ak-Parti seçimlere öyle hazırlanmıştı ki,daha ilik günden ortaya atılan sloganlar beğeni toplamış ve halkın güvenini de tam sağlamıştı.

Diğer partiler seçim meydanlarına indiğinde Ak-Parti Ordu için düşündüğü projeleri Ordu kamuoyu ile paylaşmaya başlamıştı bile. Hatta düşünülen projeler televizyon ekranlarında görüntülü olarak sunulduğundan Ordu halkından tam geçerli not aldı.

Düşünülen bu projeler için “ALTIN ORDU” sloganı öyle yerli yerine oturdu ki, hiç kimsenin kafasında bu projeler yapılamaz diye bir soru işareti kalmadı.

Her seferinde yazdığım gibi yine tekrar etmek istiyorum.

Hemen seçimlerden sonra “Havalimanı projesi” ve “Çevre yolu projesinin” başlaması ile Ordu halkı iktidar milletvekillerine daha fazla güvenmeye başladı. Bilhassa İdris Naim Şahin ve diğer milletvekilleri tam bir uyum içinde Ordu için proje üretmeye devam ediyorlar.

Bu gün Ordu basınından takip edebildiğimiz kadarı ile; ”Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu” Ordu için 1 Milyar 165 milyon Euro’luk bir bütçe hazırlanmış ve yatırımcıyı bekliyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ordu İl Koordinatörü Veli Akın “şu anda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ordu il Koordinatörlüğü olarak 1 milyar 165 milyon Euro kullanılabilecek bütçemiz var” dedi.

Sayın Veli Akın hiçbir ilin böyle bir bütçesi yok.

1 milyar 165 milyon Euro’luk proje hazırladığımızda hepsini ilimize kazandırmamız için hiçbir sorun yok diye ilave etti.

Sadece su ürünleri için 1,5 milyon Euro’luk proje alındığı açıklandı.

BU PROJE ORDU İÇİN GERÇEKTEN ALTIN DEĞERİNDE BİR PROJEDİR.

Bu projeden istifade etmek isteyen firmalar Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’na hemen başvurmalı ve bu projeler Ordu için hayata geçirilmelidir.

Daha düne kadar en ufak yatırımlar için banka kapılarında kredi bekleyen yatırımcılarımız için bu fırsatlar kaçırılmamalıdır. Çünkü yapılacak olan her yatırım Ordu insanının işsizliğine çare olacaktır.

Her yatırımın karşılığı yine Ordu insanına dönecektir.

Bu DELİ PARA ORDU’YU UÇURUR.” Diye manşet atmış Ordu gazeteleri.

Gerçekten Ordu için “ALTIN ORDU DÖNEMİ”

Önceki ve Sonraki Yazılar