Vali Sonel, bugün Fatsa Ek Sahada oynanan Fatsa spor maçını da sporseverlerle birlikte tribünden izledi.

Vali Sonel, bugün Fatsa Ek Sahada oynanan Fatsa spor maçını da sporseverlerle birlikte tribünden izledi.

967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil saha

Ordu’nun bir markası ve değeri olan Efsane Orduspor’u, 4 yıl aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndüren Vali Tuncay Sonel, Orduspor’u maçlarında da yalnız bırakmıyor.

VALİ SONEL, EFSANE ORDUSPOR’U FATSA DEPLASMANINDA DA YALNIZ BIRAKMADI

1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu yeşil sahalara yeniden dönmüştü.

img-20230409-wa0005.jpg

2,5 yıl süren meşakkatli bir sürecin ardından tekrar sahalara dönen ve Ordu 2. amatör kümede mücadelesine başlayan Efsane Orduspor’u, taraftarlarıyla birlikte Vali Tuncay Sonel de maçlarında yalnız bırakmıyor.

Efsane Orduspor’un il merkezi ve ilçelerde oynadığı maçları kaçırmayan Vali Sonel, bugün Fatsa Ek Sahada oynanan Fatsa spor maçını da sporseverlerle birlikte tribünden izledi.

img-20230409-wa0006-001.jpg

Maç sonunda, müsabakayı farklı kazanan Efsane Orduspor futbolcularını ve teknik heyetini tebrik eden Vali Sonel, galibiyet serisinin devam edeceğini ve Orduspor’un adım adım hak ettiği yere geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.