ÜNYE FK U14’TE TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ÜNYE FK U14’TE TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu U14 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Çorum’da yapıldı. 30 Mart 02 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılan ve Ordu’yu 21. Grupta temsil eden Ünye Futbol Kulübü, Çankırı Gençlik ve Spor, GMG Kastamonuspor, Amasya Öz

ÜNYE FK U14’TE TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

Ünye Futbol Kulübü Çorum Grup Merkezli yapılan 1. Kademe Müsabakalarından namalup bir şekilde 2. Kademe müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu U14 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Çorum’da yapıldı. 30 Mart 02 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılan ve Ordu’yu 21. Grupta temsil eden Ünye Futbol Kulübü, Çankırı Gençlik ve Spor, GMG Kastamonuspor, Amasya Özel İdare Spor, 40 Şehir Gücü Spor ve Kayser Erkiletsporla yükselme mücadelesi gösterdi.

Temsilcimiz Ünye Futbol Kulübü A grubunda Çankırı Gençlik Spor ve Amasya Özel İdare ile karşılaştı. Amasya ekibini 2-0 ve Çankırı ekibini ise 9-0’lık farklı skorla mağlup ederek finale çıkma başarısı gösterdi.

Final müsabakasında Kayseri Erkiletspor ile karşılaşan Ünye Futbol Kulübü rakibini 1-0 mağlup ederek çorum grubu şampiyonu olarak adını 2. Kademe müsabakalarına yazdırdı.

1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan Ünye Futbol Kulübü, 22 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2. kademe müsabakaları oynanacak. 2. kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

unye-fk-u14te-turkiye-yari-finallerinde.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.