ORDU’LU MASA TENİSİ OYUNCULARI MİLLİ TAKIM YOLUNDA

ORDU’LU MASA TENİSİ OYUNCULARI MİLLİ TAKIM YOLUNDA

Sporculardan Beril Ece ve Defne Demir ise yaklaşık 4 yıldan beridir Duygu hocamız ile masa tenisi antrenmanlarımızı yapıyoruz. Yoğun bir tempoda haftanın 5 günü programlı bir şekilde çalışıyoruz. Hedefimiz Milli Takım Kampına seçilerek Ordu’yu en iyi

ORDU’LU MASA TENİSİ OYUNCULARI MİLLİ TAKIM YOLUNDA

Ordulu masa tenisi oyuncuları 14-16 Eylül 2023 tarihleri arasında Kocaeli Derince Spor Salonu’nda yapılacak olan En İyiler Ferdi Seçme Türkiye Şampiyonası (minik altı/mink/küçük) için Kıdemli Antrenör Duygu Koç Altuntaş eşliğinde hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, oyuncuları yerlerinde ziyaret etti ve onlara moral verdi. Genç, minik Ömer Halis’le de küçük bir müsabaka gerçekleştirdi.

Duygu Antrenör, “Kocaeli’nde minik altı, minik ve küçükler milli takım seçmesi var. Biz her gün saat 08:00 dan akşam 18:00 a kadar 10 saat antrenman yapıyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız diye umuyorum.”dedi.

H81A0963.JPG

Sporculardan Beril Ece ve Defne Demir ise yaklaşık 4 yıldan beridir Duygu hocamız ile masa tenisi antrenmanlarımızı yapıyoruz. Yoğun bir tempoda haftanın 5 günü programlı bir şekilde çalışıyoruz. Hedefimiz Milli Takım Kampına seçilerek Ordu’yu en iyi şekilde temsil ederek başarılar elde etmek istediklerini ifade ettiler.

H81A0965.JPG

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise yaptığı açıklamada, ”Yeni Ordu Stadyumu Masa Tenisi Salonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ile yaptırdığımız 550 metrekarelik masa tenisi salonumuzda geleceğin Yıldız adayları yetişiyor. Antrenörümüze de teşekkür ediyoruz. Yüzün üzerinde sporcuyu burada milli takıma hazırlıyorlar. Çok yetenekli sporcularımız var. Her turnuvadan madalyalarla dönüyorlar. İnşallah Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle burada yavrularımız çalışarak Milli Takıma katılacaklar. Ülkemizi Avrupa, Dünya hatta Olimpiyat Oyunlarında temsil edecekler. Önemli olan spora temelden başlamaktır, burada da bugün Bakanlığımızın desteğiyle bu yapılmış oluyor. Yetenek taramasıyla beraber alt yapıdan sporcu yetiştiriliyor. Sporcularımıza başarılar diliyoruz, yolları ve bahtları açık olsun. Hocamıza da desteklerinden ve özverili çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.