OKUL SPORLARI YILDIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASI ORDU’DA BAŞLIYOR.

OKUL SPORLARI YILDIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASI ORDU’DA BAŞLIYOR.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek Okul Sporları Hentbol Yıldızlar Kız-Erkek Türkiye Finalleri açılış seremonisi 13.30’da Altıno

OKUL SPORLARI YILDIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASI ORDU’DA BAŞLIYOR.

Altınordu ve Perşembe ilçelerinde düzenlenecek ve Okul Sporları faaliyet programı içerisinde yer alan Hentbol Yıldızlar Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları 29 Mayıs – 02 Haziran 2023 tarihleri arasında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak.Yarışmanın teknik toplantısı ve kura çekimleri saat 10.00'da gerçekleşti.

img-7716.jpegYıldız Erkekler Kategorisinde Zonguldak, Bolu, Konya, Adana, İstanbul, İzmir, Bingöl ve K.K.T.C. temsilcileri şampiyon olmak için Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda parkeye çıkacak.

Yıldız Kızlar Kategorisinde Kastamonu Antalya Mersin Aksaray İstanbul (2 Takım), Bingöl ve Trabzon İlleri Perşembe Spor Salonu’nda kupa için ter dökecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek Okul Sporları Hentbol Yıldızlar Kız-Erkek Türkiye Finalleri açılış seremonisi 13.30’da Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılacak.

img-7717.jpegŞampiyona hakkında konuşan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Hentbol Heyecanı Ordu’da başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Ordu Valiliğimizin himayelerinde Ordu’muzda spor organizasyonları her geçen gün artıyor. Bu haftada ilimizde Okulsporları Yıldızlar Kız-Erkek Hentbol Türkiye Şampiyonası yapılacak. Yapılan bütün organizasyonlar hem ilimizin tanıtımı açısından hemde ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Organizasyonlarımıza desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e Büyükşehir Belediyemize, İlçe Belediyelerimize, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni spor organizasyonları Ordu’da düzenlenmeye devam edecektir. Tüm halkımızı spor salonlarımıza geleceğin hentbol yıldızlarını izlemeye davet ediyorum.”dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.