BODUR çağırıyor:Yıllardır hak ettiğimiz 3. Ligten 2. Lige çıkma şansımız çok yüksektir.

BODUR çağırıyor:Yıllardır hak ettiğimiz 3. Ligten 2. Lige çıkma şansımız çok yüksektir.

Bu sezonun artık Ordu’ da son maçını Pazartesi akşamı saat 20:00’ de oynayacağız, Ordu’ lu futbol severleri ve taraftarlarımızı bu maça Yönetim olarak davet ediyoruz. Biletlerimiz önceki maçlarda olduğu gibi, Yönetim Kurulu tarafından alınarak taraftarla

BODUR ÇAĞIRIYOR;

YILLARDIR HAK ETTİĞİMİZ 3. LİGTEN 2. LİGE ÇIKMA ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEKTİR.

52 Orduspor FK Başkanı Şükrü BODUR Yaptığı açıklamada; 5 Haziran 2023 Pazartesi akşamı saat 20:00’ de oynanacak 52 Orduspor FK– Karbel Karaköprü Belediyespor Yarı Final maçımız çok önem taşımaktadır. Çarşamba günü Urfa’ da aldığımız beraberlik bu maçın önemini daha da artırmış, finale bir adım kalmıştır. Yıllardır hak ettiğimiz 3. Ligten 2. Lige çıkma şansımız çok yüksektir.

img-7943-001.jpegYönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular, hedefimizi yakalamak için tam birlik beraberlik ve başarma arzusu içerisindeyiz . Bunada taraftarlarımız eklendiğinde bu işi başaracağımıza inanmaktayım. Bugüne kadar yapılan taraftar desteği ile neler yaptığımız ortadadır.

Bu sezonun artık Ordu’ da son maçını Pazartesi akşamı saat 20:00’ de oynayacağız, Ordu’ lu futbol severleri ve taraftarlarımızı bu maça Yönetim olarak davet ediyoruz. Biletlerimiz önceki maçlarda olduğu gibi, Yönetim Kurulu tarafından alınarak taraftarlarımıza ücretsiz dağıtacaktır. Şehrin muhtelif noktalarında dağıtım devam etmektedir. Bu maç çok çok önemlidir. Taraftarlarımızdan ricam, maçta 90 dakika takımının yanında yer almaları ve futbolcuları daha da motive etmeleridir. Verilecek destekle bu maçı alarak, finali hak etmiş olarak 90 dakikayı bitirmek istiyoruz.

Ordu şehrine yakışmayan 3. Ligden kurtulalım, DEDİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.