AKP'den slogan anketi... Buyrun

AKP'den slogan anketi... Buyrun

AKP yönetimi, Mart 2009’da yapılacak yerel seçimler için yeni slogan arayışlarına girdi.

AKP yönetimi, Mart 2009"da yapılacak yerel seçimler için yeni slogan arayışlarına girdi.

Bunun için bazı reklam ajanslarıyla anlaşan AKP, yerel seçimlerde kullanacağı yeni sloganı, eskiden olduğu gibi anketle belirleyecek. Yerel seçimlerde kullanılmak üzere 22 Temmuz seçimleri için yapılan ankette en fazla oy alan sloganlar da yapılacak ankete dahil edilecek.

22 Temmuz seçimlerinde belirlenen 15 sloganı teşkilatlara anketle sormuş ve bu sloganların içerisinde en fazla "Durmak yok yola devam" sloganı oy toplamıştı. AKP"nin, Mart 2009"da yerel seçimler için kullanacağı slogan için teşkilatlara soracağı anketin içinde 22 Temmuz seçimlerinde en fazla oy alan sloganlara da yer verecek. Bunlar arasında şu sloganlar yer alıyor;
"Destek Halktan Hizmet Ak"tan. Ak Parti Yürüyor, İstikrar Sürüyor. Kendiyle Barışan, Dünyayla Yarışan Türkiye İçin. Türkiye"nin Işığını Canlı Tut, Aydınlığa Yaklaş, Geleceği Paylaş. Söz Verdi Mi Yapıyor Dünya Ona Bakıyor. Dertleriniz Derdimiz Bilsin Her Bir Ferdimiz. Ak Parti İle Yarınlarınız Emin Ellerde. AK Parti İle Yönetimde Sizler de Varsınız. İşiyle Aşıyla Dimdik Başıyla Bir Türkiye İçin. Aydınlık Düşlerden Aydınlık Geleceğe El Ele. Ak Parti"nin Gücü Huzurun Güvencesidir. Işığı Yak Geleceğini Aydınlat. Halkını Al Yanına Güvenle Bak Yarına. İletişim Çağında İletişimle İç İçe."

Kadın ağırlığı

AKP yerel seçimler için başka arayışlara da girdi. AKP"ye açılan kapatma davası ile ilgili gerekçeleri çürütmek ve Avrupa Birliği"ne uygun, daha modern bir Türkiye görüntüsü çizmeyi amaçlıyor. Bunun için de yerel seçimleri bir fırsat olarak değerlendiren AKP, yerel yönetimlere "kadın başkanlar" getirmeyi hedefliyor.

  kadrolarından yerel yönetimlerde kadınlar da boy gösterecek. AKP, yerel seçimler için kadın adayları da anketle belirleyecek. Özellikle kadın belediye başkan adaylarını nüfusu az olan ve sahil kentlerinde göstermeyi düşünüyor.
Bunun için çok titiz bir çalışma yürüten AKP yönetimi, Türkiye tarihinde kadın belediye başkanı sayısında patlama yapmayı hedefliyor.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum