Daha önceleri nerelerdeydiniz ?

Daha önceleri nerelerdeydiniz ?

AKP Ordu belediyesi meclis üyesi Fuat Türkmen’de tıpkı eleştirdiği Belediye Başkanı Seyit Torun gibi seçim yaklaştıkça “popülizm ve seçim yatırımı kokan” ...

AKP Ordu belediyesi meclis üyesi Fuat Türkmen"de tıpkı eleştirdiği Belediye Başkanı Seyit Torun gibi seçim yaklaştıkça “popülizm ve seçim yatırımı kokan” açıklamalar yapmaya başladı.
Birkaç haftadır belediyenin yapmış olduğu eksik uygulamaları eleştirirken belediye meclisi olarak daha önceden sorumluluklarının farkında değiller miydi acaba?

Ordukent"in notu: Sayın Türkmen'den yazdıkları ve iddia ettikleri ile ilgili olarak belge ortaya koymasını istiyoruz.

AKP Ordu belediyesi meclis üyesi Fuat Türkmen"in AKP Belediye Meclis Üyeleri Adına yapmış olduğu açıklaması:
"Ordu Belediye Başkanı Sayın Seyit TORUN" un açıklamalarını okuduktan sonra hayretler içinde kaldım, aklı selim bir belediye başkanı bu şekilde açıklama yapamaz neden derseniz, 4 yıl evvel Ordunun sorunları belli sıkıntıları belli iken ben bunları biliyorum çözümü bende diye bu insanlardan görev talep edip başkan oluyorsun, hatta her türlü yapıcı eleştiriye de açığız diyorsun.
Sayın Seyit TORUN" a 4 yıl boyunca her türlü imkanlar sağlanıyor örneğin; Ordu belediyesinin tarihinde olmadığı kadar devlet desteği olan iller bankasından yılda 9 Milyon ytl bu da 4 yılda 36 Milyon Ytl para demektir. Bu kaynak belediye"ye girmiştir. Bu süre zarfında iktidar partisi olarak Ordu belediyesi için hiçbir ayrım yapılmamıştır.
Meclis Üyeleri olarak ta bizlerde elimizden gelen desteği vermiş rahat bir çalışma ortamı sağlanmıştır, ama Sayın başkanı 3,5 yılın sonunda az da olsa onların bildiği muhalefet ve acımasız eleştiri dahi olmayan sadece taahhüt ettiklerini hatırlattığımız halde (hiçbir çamur atmadım) sadece söylediklerini hatırlattığımız için kendisini çok rahatsız etmiş ki bu açıklamayı yapmıştır.

Bu şunu gösteriyor hiçbir zaman söylevlerini, projelerini hayata geçiren başkanlar çıkıp cevap dahi vermez, çünkü yaptıkları projeler hayata geçirdikleri eserler konuşur, kamuoyu onu zaten gönüllerinde başarılı olduklarını kabullenirler, Sayın başkan söylediklerinin % 90"ını dahi hayata geçiremediğinin ezikliği içerisinde siz hangi projeyi yaptınız diye bize soruyor, bizim sayın başkana nasıl destek verdiğimiz kasasına giren paradan ve yaklaşımımız gösteriyor eğer biz projelerimizi yapacaksak görevde olmamız lazım o zaman senin orayı terk etmen gerekir ki bu kadar nakit girdisiyle halkımıza nasıl hizmet edilebileceğini görürsün Sayın Başkan.

Sayın Seyit TORUN 4 yıl boyunca sadece iller girdisi 36 Milyon ytl , diğer belediye kaynaklarını saymıyoruz bu para ile ne yaptın? bu insanlara sadece bülbül deresinin bir kısmını yapmakla bitmiyor.

Şimdi size küçük bir örnek vereceğim ; bir öğrenci sınıf geçebilmesi için imtihan olur diyelim beş soruluk bir imtihanda başarılı olup sınıf geçmesi için en az yarısını yapmalı ki % 50 başarılı deyip sınıf geçsin , bizde sayın başkanın başarılı olup olmadığını değerlendirirsek birkaç soru soralım bakalım başkan iyi cevap verebiliyor mu ?
Sorular
1- Çöp Sorunu Çözüldü mü ? ( Cevap Sürprize kaldık sonu kötü bir bomba olabilir)
2- Otopark Sorunu Çözüldü mü ? ( Cevap herkes zaten biliyor)
3- Ordu Deniziyle Barıştı mı? ( Cevap Derin Deniz Deşarj diyerek uyutulduk belediyeyi 3 -4 milyon Ytl borca sokularak iptal oldu. )
4- Yaşlılar için huzurevi ve dayanışma evi yapılacaktı yapıldı mı ? (Cevap Yok)
5- Her semte sağlık ocağı yapıldı mı ? (Cevap Yok)

Bu soruları artıra biliriz şimdi soruyorum sayın başkan ;Sadece bülbül deresinin yarısını yapmakla başarılı olmuş mudur? , olmamış mıdır?

Bunun değerlendirmesini kamuoyuna bırakıyoruz. Sadece bir soru yapmakla sınıf geçilemeyeceğini her halde Sayın başkan bilmiyor , bu şu demek başarısız öğrencilerin bir soru yapmakla öğretmeninin gözünü boyamaya benziyor.


Sayın Seyit TORUN bütün bu açıklamalarıyla başarısızlığını kamufle etmek için kılıf aramaktadır. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.