Türk-Sağlık Sen Ordu şubesi piknikte stres attı

Türk-Sağlık Sen Ordu şubesi piknikte stres attı

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi tarafından düzenlenen ve 100' ün üzerinde sağlık çalışanının katıldı 'Geleneksel 1.Piknik Şöleni'nde düzenlenen ilginç yarışmalar renkli görüntüler oluşturdu.

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi tarafından düzenlenen ve 100'ün üzerinde sağlık çalışanının katıldı 'Geleneksel 1.Piknik Şöleni'nde düzenlenen ilginç yarışmalar renkli görüntüler oluşturdu.

Sağlıkçılar piknik şölenine yöresel yemek olan keşkek ve etli pilav yiyerek başladı. Bir süre müzisyenler eşlinde eğlenen sağlıkçılar, daha sonra ilginç yarışmalara düzenledi. Çuvalla yürüme yarışmasında Fatsa Devlet Hastanesi'nden Uğur Bükülmez birinci olurken, bayanlarda ise yine Fatsa Devlet Hastanesi'nden Melek Bostancı birinciliği elde etti.

 Halat çekme yarışmasında ise ilk önce Doğum ve Çocuk Evi, Fatsa Devlet Hastanesi'ni saf dışı bıraktı. Daha sonra Doğum ve Çocuk Evi ile Sağlık Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Sağlık Müdürlüğü bu yarışmada birinci oldu. Bayanlar halat çekme yarışmasında ise Fatsa Devlet Hastanesi, Ordu karmasını yenerek birinci oldu.

Günün en ilginç yarışması olan çeyrek altın ödüllü yoğurt içerisinde altın bulma yarışmasını Ordu Sağlık Müdürlüğü'nden Berrin Çiftçi kazandı. Bu yarışmayı seyreden sağlık çalışanları adeta kahkahaya boğuldu.

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Döndü Demirbaş, bundan sonra her yıl piknik düzenleyeceklerini ifade ederek, "Böylece sağlık çalışanları arasında birlik ve beraberliği sağlayacağız" dedi.

Sağlık çalışanları piknikte topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çuvalla yürüme yarışmasında Fatsa Devlet Hastanesi'nden Uğur Bükülmez birinci olurken bayanlarda ise yine Fatsa devlet Hastanesi'nden Melek Bostancı birinci oldu. Çuval yarışmasında birinci olan bayan son hamlesinde kendisini yere bıraktıHalat çekme yarışmasında Sağlık Müdürlüğü birinci oldu.

Halat çekme yarışmasında bayanlar arasında ise Fatsa Devlet Hastanesi, Ordu karmasını yenerek birinci oldu. Yoğurt yeme yarışmasında ilgin görüntüler ortaya çıktı.

Günün en ilginç yarışması olan çeyrek altın ödüllü yoğurt içerisinde altın bulma yarışmasını Ordu Sağlık Müdürlüğünden Berrin Çiftçi kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum