Kitap Kurtlarına Ödül

Kitap Kurtlarına Ödül

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 'Kütüphane Haftası' nedeniyle düzenlenen törende yetişkinler ve çocuk bölümünden en çok kitap okuyanlar altın ve kitap seti ile ödüllendirildi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 'Kütüphane Haftası' nedeniyle düzenlenen törende yetişkinler ve çocuk bölümünden en çok kitap okuyanlar altın ve kitap seti ile ödüllendirildi. İlçe Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Kütüphane Müdürü Muhammet Uzun, çağın bilim ve teknoloji çağı olduğunu belirterek, "Bu nedenle her insan zamanını iyi değerlendirerek okumalı ve çağa ayak uydurmalıdır. Okumanın yaşı, zamanı ve mekanı yoktur.

Onun için genç-yaşlı demeden her zaman ve her yerde okumalıyız, bilgi sahibi olmalıyız" dedi.

Törende, 1 yıl boyunca en çok kitap okuyarak yetişkinler bölümünde birinci olan Büyükata İlköğretim Okulu öğretmeni Nilgün Çamaş ve çocuk bölümünde birinci olan Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencisi Serap Güvenkaya'ya Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer tarafından çeyrek altın ve kitap seti hediye edildi.

 Kütüphanenin yetişkinler ve çocuk bölümünden en çok kitap okuyarak ikinci olan Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nden Samet Acı ve Dumlupınar İlköğretim Okulu'ndan Neslihan İncedere'ye Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan birer kitap seti takdim etti.

 Kütüphanenin yetişkinler ve çocuk bölümünden en çok kitap okuyarak üçüncü olan Anadolu Lisesi'nden Burhan Bozoğlu ve Sakarya İlköğretim Okulu'ndan Meryem Odabaş'a birer kitap seti ödülü Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmet Balık tarafından verildi. Kütüphanenin istatistiki bilgilerine göre lise düzeyinde tespit edilen okuyucuların okul müdürleri Fatsa Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yazgı ve Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Özkan'a teşekkür belgeleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Günay takdim etti.

Kütüphanenin istatistiki bilgilerine göre ilköğretim düzeyinde belirlenen okuyucuların okul müdürleri Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Nihat Altay, Büyükata İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Burnaz ve Sakarya İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Dilber'e teşekkür belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya tarafından verildi.

 Törenin son bölümünde kütüphane personeli Mustafa Kurt'a Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer tarafından bir plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.