ABD, AB mi? hepsi şerefsiz!

ABD, AB mi? hepsi şerefsiz!

Kurt puslu havayı sever avını yakalamak için. Bir PKK olayını yıllarca Türkiye’ nin başına bela ettiler.150 milyar civarında parayı terör peşine ...

Kurt puslu havayı sever avını yakalamak için.
Bir PKK olayını yıllarca Türkiye" nin başına bela ettiler.150 milyar civarında parayı terör peşine harcattılar. İki Yakamız bir araya gelmiyor. Hala Türk halkıyla dalga geçiyorlar.


Neymiş PKK terör listesindeymiş. Ulan olmazsa ne olur? Bu örgüt uyuşturucu ticareti yapıyor. Haraç topluyor. Avrupa" da istediği gibi örgütleniyor. Faaliyetlerine devam ediyor. Yıllık gelirleri 600 milyar dolar civarında.

Bunları nerede yapıyor? Avrupa" nın göbeğinde. Neymiş PKK terör örgütüymüş, listedeymiş. Al listeyi münasip yerlerine sok. Şerefsiz herifler utanmadan sıkılmadan bizle dalga geçiyorlar.

Gelelim ABD" ye; süper güç ya! Türkiye" nin yüz dostu. İkiyüzlü sahtekârlar. Türkiye" nin Güneydoğusunda PKK" yı besleyen kim? Silahlarını veren kim? Kürdistan devleti kurdurup Türkiye" yi iç savaşa sürüklemek isteyen kim? PKK" ya istihbarat sağlayan kim? Hepsinin başı ABD.


Irak" a yerleşti.1 milyon, insan hayatını kaybetti. Sünni, şii, Arap, Kürt, Türk hepsini birbirine düşürdü. Sıra Türkiye" ye geldi.

En hassas noktasından Türkiye" yi yakaladı. Kürt Türk savaşı çıkarmak için ne kadar aşağılık oyun varsa hepsini oynuyor ABD.

Bu oyunları bir türlü görüp kendimize gelemedik. Uyanamıyoruz.

Neymiş AB" ye alacaklarmış. Türkiye" yi oyalıyorlar. Almazlarsa ne olur? Zaten almayacaklar. Bunları da göremiyoruz. Gururumuzla kedinin oynaması gibi oynuyorlar.

Dilleri balta sapı kadar. Edepsizce Türkiye" nin iç işlerine karışma cüretini gösteriyorlar.

Kuyruk acıları çok. Avrupalı" nın ağa babası Osmanlı" ydı. Hepsini sıraya dizdiği için gururlarına yediremiyorlar. Dedelerimiz bunların anneannelerine çok sıcak, şefkatle davrandıkları için hazmedemiyorlar. Osmanlı" nın son zamanlarında Türkiye" yi yiyemediler, Atatürk ve arkadaşları sayesinde.

Kin ve nefretleri bitmez bu Hıristiyanların. Bu şerefsizlerden hala medet umuyoruz. Türkiye" yi iç savaşa sürüklemek için ne istiyorlarsa yapıyorlar. Siyasilerde maalesef bu işlere alet oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.