YARILGAǒtan Gölköy  ve Gürgentepe’ye ziyaret

YARILGAǒtan Gölköy ve Gürgentepe’ye ziyaret

Belirli bir program çerçevesinde ilçeleri ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ 30.12.2011 Cuma günü Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet YILMAZ ile Gölköy’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Rektör YARILGAÇ’tan Gölköy  ve Gürgentepe’ye ziyaret

Belirli bir program çerçevesinde ilçeleri ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ 30.12.2011 Cuma günü Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet YILMAZ ile Gölköy’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

19969Kaymakam İsa BOLAT ve Belediye Başkanı Ali Kemal MERT tarafından karşılanan heyet, yöneticileri makamlarında ziyaret etmelerinin ardından ilçe yöneticileri eşliğinde Kale 75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Kompleksi ve Gölköy Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Dönüşte Gürgentepe’ye de uğrayan heyet, Gürgentepe Belediye Başkanı Halis Baykara’yı da makamında ziyaret etti.

Rektör YARILGAÇ ziyaretler hakkında şu açıklamada bulundu: “Üniversite ve bulunduğu il, birbirinden ayrı düşünülmeyecek bir bütün olarak etkileşim halindedir. Bu bütünlük içerisinde Üniversitemizin Ordu’ya karşı sorumlulukları vardır. Ordu Üniversitesi, Ordu’nun evrensele açılan kapısı olmak özgörevini üstlenmesinin yanı sıra her türlü akademik zenginliğini Ordu’yla paylaşmak bilincindedir.19970 Söz konusu etkileşimin olumlu katkılar biçiminde yaşantıya geçirilmesinden Ordu Merkez kadar periferideki ilçelerimizin de yararlanması arzusundayım. Dolayısı ile periferiyi yerinden görerek yakından tanımanın önemli olduğu kanaatindeyim. Bu düşünceden hareket ile belirli bir program dâhilinde sadece Üniversitemize ait birimlerin olduğu ilçeleri değil, il sınırımızdaki diğer ilçeleri de ziyaret ederek onları daha yakından tanıma ve bu ilçelere sağlanacak katkıyı ilçenin yöneticileri ile birlikte değerlendirme olanağı buluyoruz. Gölköy’e ve Gürgentepe’ye de sözüne ettiğim çerçevede geldik.” Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ 2012’de ilçelere ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.