Validen Yeni Rektöre Ziyaret

Validen Yeni Rektöre Ziyaret

YARILGAÇ da, “Üniversitemizin kurucu rektörü Sayın Prof.Dr.Haluk KEFELİOĞLU’ndan devraldığım hizmet bayrağını daha yukarılara çıkarmak için çalışacağım. Ordu Üniversitesini, tüm akademik kadromuzla, öğrencilerimizle ve tüm Ordulularla birlikte el ele vere

Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan ve bu görevine 16 Mayıs 2011 tarihinde başlayan Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’ı makamında ziyaret etti.

 

Validen Yeni Rektöre Ziyaret

Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ’a yeni görevinin hayırlı olması ve başarı dileğinde bulunan Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Üniversitesinin hızla gelişen ve büyüyen bir üniversite olduğunu belirterek, yeni Rektör Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ’ın da bu büyümeyi sürdüreceğini söyledi.

 

 

Vali DÜZGÜN, “2006 yılında kurulan Ordu Üniversitemiz, kısa sürede hızla gelişerek, Türkiye’deki üniversiteler içerisinde önemli bir edinmiştir. Üniversitemizin Cumhuriyet Yerleşkesi içinde yapımı hızla devam eden fakülte, yüksekokul ve sosyal tesisler tamamlandığında çok daha iyi konuma gelecektir. Ordu Üniversitemizin kurulduğu günden bugüne kadar gelişmesinde emeği geçen başta eski rektörümüz Sayın Prof.Dr.Haluk KEFELİOĞLU olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yeni rektörümüz Sayın Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ’ın da üniversitemizi daha da geliştirerek, ülkemizin sayılı üniversitelerinden birisi haline getirecektir. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Yeni görevinin kendisine, Ordu Üniversitesi camiasına ve Ordumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ da, “Üniversitemizin kurucu rektörü Sayın Prof.Dr.Haluk KEFELİOĞLU’ndan devraldığım hizmet bayrağını daha yukarılara çıkarmak için çalışacağım. Ordu Üniversitesini, tüm akademik kadromuzla, öğrencilerimizle ve tüm Ordulularla birlikte el ele vererek, çok daha iyi yerlere getirmenin gayreti ve çabası içinde olacağım” dedi. 



Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ ile üniversitenin sorunları ve ihtiyaçları üzerine bir süre sohbet ettikten sonra Ordu Üniversitesinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.