Validen Yarışma birincisine Tebrik

Validen Yarışma birincisine Tebrik

Ziyarette yer alan ve Kandemir KAYTAZ’Iın yetişmesinde emeği olan Avni KAYSAL, Kandemir KAYTAZ’ın çok yönlü ve yetenekli bir sanatçı olduğunu ve uzun yıllar müzik eğitimi aldığını belirterek, “Kandemir, Türk Halk ve Türk Sanat Müziğini rahatlıkla seslendi

 

 

Vali Orhan DÜZGÜN, TRT 1´de yayınlanan ”Yıldızım Sensin” adlı şarkı yarışmasında Türkiye Birincisi olan Kandemir KAYTAZ’ı makamında kabul ederek, başarısından dolayı kendisini kutladı.

 Validen Yarışma birincisine Tebrik

 

Babası Yüksel KAYTAZ ve kendisini müziğe kazandıran hocası Avni KAYSAL ile birlikte Vali Orhan DÜZGÜN’ü ziyaret eden Kandemir KAYTAZ, “yarışmayı kazanacağıma İnanıyordum ve kazandım” dedi.

 

Yarışmada, Karadeniz bölgesini temsil ettiğini söyleyen KAYTAZ, “Bu yarışmada Karadeniz’i temsilen İstanbul’a ben gittim. Benim yarışmayı kazanabilmem için de Karadeniz insanı elinden gelen desteği yaptı. Yarışma boyunca, TRT ekranlarından sürekli ilimin ve ilçemin adını telaffuz ettim. Bu çok güzel bir duygu. Bundan çok gururlandım. Yarışmada birinci olacağıma inanıyordum. Hocaların hep favorisiydim, verdikleri eserleri hakkıyla seslendirmeye çalıştım. Son ana kadar birinci olacağıma inanıyordum ve başardım. Bu seviyeye gelmemde bana büyük destek olan Avni KAYSAL hocama çok teşekkür ederim” dedi.

 

19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünden mezun olduğunu söyleyen KAYTAZ, “Akademik olarak da müzik eğitimi aldım. Kendimi geliştirerek, yarışmada elde ettiğim başarıyı daha üst seviyelere çıkartmak istiyorum. Hedefim, ileride Türkiye çapında tanınan bir sanatçı olmaktır” şeklinde konuştu.

 

Ziyarette yer alan ve Kandemir KAYTAZ’Iın yetişmesinde emeği olan Avni KAYSAL, Kandemir KAYTAZ’ın çok yönlü ve yetenekli bir sanatçı olduğunu ve uzun yıllar müzik eğitimi aldığını belirterek, “Kandemir, Türk Halk ve Türk Sanat Müziğini rahatlıkla seslendirebilen bir sanatçıdır. Aynı zamanda iyi bir folklorcu olan Kandemir, TRT sanatçısı olabilecek kabiliyete sahiptir. Kendisinin sanat yaşamında desteklenmesi gerekir” dedi.

 

Kandemir KAYTAZ’ın babası Yüksel KAYTAZ da oğlunun yarışmada birinci olabilmesi için Karadeniz insanının büyük desteğini gördüklerini ifade ederek, “Bizlere destek veren herkesin yükü omuzlarımda. Sayın Valimizin, bizleri kabul ederek vermiş olduğu destekten dolayı ayrıca mutlu olduk. Herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kandemir KAYTAZ’ı başarısından dolayı kutlayan Vali Orhan DÜZGÜN, kültür ve sanata değer veren Ordu ilinin çok sayıda ses ve sinema sanatçılarının yetiştirdiğini söyledi. Vali DÜZGÜN, “Ordulular kültür ve sanata değer vermektedirler. Bunun göstergesi olarakta Türkiye’nin tanıdığı çok sayıda tiyatro, ses ve sinema sanatçısı yetiştirip, Türkiye’ye mal etmişlerdir. Buna son olarak TRT 1’in düzenlediği ‘Yıldızım Sensin’ şarkı yarışmasında büyük bir performans göstererek birinci olan hemşerimiz Kandemir KAYTAZ eklenmiştir. Kandemir kardeşimizi bu başarısından dolayı kutluyorum. Kandemir’in yetişmesinde emeği geçen başta hocası Avni KAYSAL ve babası Yüksel KAYTAZ’ı da kutluyorum. Kendisinden bundan sonraki sanat hayatında daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.