VALİ HORON ŞAMPİYONUNA SAHİP ÇIKTI…

VALİ HORON ŞAMPİYONUNA SAHİP ÇIKTI…

Eğitmen Telat BAŞ ise; “Türkiye finallerinde Ordu İli ve Karadeniz Bölgesini temsil edecek noktaya geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, finaller için kendilerine gerekli moral ve desteği sağlayan Valimiz Orhan DÜZGÜN’e teşekkür ediyoruz. İn

VALİ HORON ŞAMPİYONUNA SAHİP ÇIKTI… 


DSC03593.JPGOrdu Valisi  Orhan DÜZGÜN 14-15-16 Mayıs tarihleri arası Rize ilinde gerçekleşen Türkiye Halkoyunları Federasyonu Büyükler Kategorisi Stilize dal Halkoyunları yarışmasında 1. olan Gürgentepe spor Halkoyunları ekibi yöneticilerini makamında kabul etti.

DSC03605.JPGYarışmayla ilgili bilgiler alan sayın valimiz daha sonra yaptığı açıklamada; Horon denilince aklımıza Trabzon gelirdi Rize gelirdi. İlimizin özelliklede bir ilçe ekimizin bu dalda şampiyon olması bizleri mutlu etti diyen DÜZGÜN; ilimizi ve bölgemizi temsil edecek olan ekibimiz umarım Konya akşehirde yapılacak finallerde bu şampiyonluğu Türkiye birincisi olarak taçlandırırsınız dedi.

DSC03597.JPGVali Orhan DÜZGÜN ile makamında yapılan görüşmede bir açıklama yapan Gürgentepespor Halkoyunları ekibi Eğitmeni Telat BAŞ ise; “Türkiye finallerinde Ordu İli ve Karadeniz Bölgesini temsil edecek noktaya geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, finaller için kendilerine gerekli moral ve desteği sağlayan Valimiz Orhan DÜZGÜN’e teşekkür ediyoruz. İnşallah Türkiye birinciliğini size armağan ederiz.” dedi. 

 
 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.