VALİ EROL, DİREKLİ ALTIN BAL FESTİVALİNE KATILDI

VALİ EROL, DİREKLİ ALTIN BAL FESTİVALİNE KATILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Belediyesi ile Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği tarafından düzenlenen ve Direkli futbol sahasında gerçekleştirilen Gölköy Direkli Altın Bal Festivaline, Vali Muammer Erol, Gölköy Kaymakam Vekili Süleyman Arat,

VALİ EROL, DİREKLİ ALTIN BAL FESTİVALİNE KATILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Belediyesi ile Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği tarafından düzenlenen ve Direkli futbol sahasında gerçekleştirilen Gölköy Direkli Altın Bal Festivaline, Vali Muammer Erol, Gölköy Kaymakam Vekili Süleyman Arat, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yücel Durmuş, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, Ordu Arıcılık Enstitüsü Müdürü Şeref Cınbırtoğlu, Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Akın Çiftçi, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.golkoy-direkli-bal-festivali.jpeg

Vali Muammer Erol, Gölköy Direkli Altın Bal Festivali alanında Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği ile Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından açılan stantları gezerek bilgi aldı ve şenliğe katılan vatandaşları selamladı.

Festivalde bir konuşma yapan Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, festivalin uzun yıllardır devam ettiğini söyleyerek, “Bugün Direkli’de bizleri yalnız bırakmayarak katılımlarıyla bizleri onure eden Sayın Valimiz Muammer Erol’a teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da neşeli eğlenceli güzel bir gün geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Akın Çiftçi ise konuşmasında Ordu’nun 20 bin ton bal üretimiyle en fazla bal üreten illerden birisi olduğunu belirterek, arıcıların farklı illere giderek bal üretimini gerçekleştirdiğini ve festivalin aralıksız Direkli’de yapıldığını ifade etti ve katılımlarından dolayı Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından en iyi bal üreten üreticiler arasında düzenlenen ve 8 kişinin finale kaldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

2023 yılının en iyi bal üreten ve yarışmada birinci olan Ferhat Çaylak’a ödülü Vali Muammer Erol, dereceye giren diğer yarışmacılara ise ödülleri diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Direkli Altın Bal Festivali, Sanatçılar Nurgüzel Kestane, Mustafa Toprak Özdemir ve Fedai Öz’ün yer aldığı konserle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.