Ünyede 4 yıldızlı uygulama lisesi

Ünyede 4 yıldızlı uygulama lisesi

... 30 oda ve 60 yatak kapasiteli uygulama otelini gezen Vali DÜZGÜN, 3-4 yıldızlı otel ayarındaki uygulama otelinin Ordu’nun turizmine hizmet edecek bir tesis olduğunu belirterek, uygulama otelinin eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Orhan DÜZGÜN, Ünye ilçesi Gölevi Mahallesinde yapımı tamamlanan ve bu yıl başından itibaren eğitim-öğretime açılan Ünye Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin eksiklerini ve ihtiyaçlarını yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu. 

 

 

Ünyede 4 yıldızlı uygulama lisesi

 

Beraberinde, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN, Çevre ve Şehircilik Müdürü Abdulkadir KARACA ile birlikte Ünye Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne giden Vali Orhan DÜZGÜN, burada Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR, İl Genel Meclisi Üyesi Fahri ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan YÜKSEL, Okul Müdürü İsa ÜNEL ve okulun yapımını gerçekleştiren firma yetkilisi Hasan KAYMAK karşıladı.


Okulun eksiklikleri ve ihtiyaçlarıyla ilgili İlçe Kaymakamı Mustafa DEMİR, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN ve diğer yetkililerden bilgi alan Vali Orhan DÜZGÜN, okulda daha güvenli bir eğitim-öğretim yapılmasını sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan istinat duvarı yerini inceledi. 


Okula halı saha kazandırmak amacıyla okul girişindeki yolun güzergahının değiştirilmesi için çalışma yapılmasını isteyen Vali DÜZGÜN, okulun girişindeki yolun Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesinin katkıları ile yapılacağını, okulun çok güzel bir konuma sahip alanda yapıldığını, okulun adına ve konumuna yakışır bir şekilde peyzaj düzenlemesinin yapılacağını söyledi. 



Daha sonra okulun hemen yanında yer alan 30 oda ve 60 yatak kapasiteli uygulama otelini gezen Vali DÜZGÜN, 3-4 yıldızlı otel ayarındaki uygulama otelinin Ordu’nun turizmine hizmet edecek bir tesis olduğunu belirterek, uygulama otelinin eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.