Tuğrul Şan'a Saygı Gecesi Yapıldı

Tuğrul Şan'a Saygı Gecesi Yapıldı

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede konuk sanatçılar Ali Rıza Gündoğdu, Ayşe Taş, Gülşen Kutlu ve Ümit Tokcan, Tuğrul Şan'ı yalnız bırakmadı. Her biri Ordu'nun yetiştirdiği sanatçılar, Tuğr

 

ORDU Belediyesi nce  Türk Halk Müziği'nin usta yorumcusu Tuğrul Şan adına düzenlenen "Ustalara Saygı" programı, Atatürk Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirildi.
 
 
Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede konuk sanatçılar Ali Rıza Gündoğdu, Ayşe Taş, Gülşen Kutlu ve Ümit Tokcan, Tuğrul Şan'ı yalnız bırakmadı. Her biri Ordu'nun yetiştirdiği sanatçılar, Tuğrul Şan'la birlikte salonu dolduran misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zaman zaman solist olarak, zaman zaman da beraber söylenen türküler konuklardan büyük alkış aldı. Program sonrasında sahneye gelerek sanatçıları tebrik eden Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, verdiği çiçek ve plaket sonrasında,
 
 
 
Ordu'nun çok önemli sanatçılar yetiştirdiğine dikkat çekerek, "Sizlerle hep gurur duyduk. Her biriniz bizim için ayrı bir değersiniz. Ordu'nun tanıtımında ve geleceğinde önemli rol üstleniyorsunuz. Tuğrul Şan'da bu değerlerimizin başlarında geliyor. Bizlere böylesine önemli bir geceyi yaşattığınız için ağzınıza ve yüreğinize sağlık" dedi. 
Ordu Valisi Orhan Düzgün de yaptığı konuşmada usta sanatçılara teşekkür ederek, birer çiçek takdim etti. Vali Düzgün de konuşmasında, Ordu'nun sanat ve kültür kenti olduğuna dikkat çekerek, "Bu il çok önemli isimler çıkarmış ve çıkarmaya da devam edecektir" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.