Sanat'tan " YAZA MERHABA"

Sanat'tan " YAZA MERHABA"

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Yaza Merhaba Konseri”ne, Vali Orhan DÜZGÜN, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Selami AYDIN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKAN, protoko


Sanat'tan " YAZA MERHABA"

 

Ordu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından “Yaza Merhaba Konseri” gerçekleştirildi.

 

 

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Yaza Merhaba Konseri”ne, Vali Orhan DÜZGÜN, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Selami AYDIN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKAN, protokol mensupları, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda Türk Sanat Müziği dinleyicisi katıldı.

Sunuculuğunu Olgun ALP’in yaptığı, Şef Engin CAN yönetimindeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Sanat Müziği Konseri’nde, Ayşegül ALTUNEL, Burcu TAHMAZ, Filiz BAYRAM, İncila SAĞRA, Nergis ÖZER, Özlem ALAGAŞ, Selma SEZER, Akif BAYAZIT, Kemal GÜLDAŞ, Muhittin YURTTAŞ, Mustafa SEZER, Ramiz EREN, Sezer BÖLÜKBAŞ ve Turgut GÜNGÖR solist olarak yer aldı.

2 bölüm halinde gerçekleşen Türk Sanat Müziği Konseri’nde koro ve solistler birbirinden güzel 24 eser seslendirdi. Ordulu sanatseverler, Türk Sanat Müziğinin unutulmaz şarkılarıyla keyifli bir akşam yaşadı.

Konser sonunda katkılarından dolayı Türk Halk Müziği Sanatçıları Cengiz DİLAVER, Necdet GÖZÜKAN, Emin ŞENTÜRK, Osman AKBAŞ, Abdullah SARAÇOĞLU, Evren KUZUCU, Turan AMAÇ, Hayri ARSLAN, Hülya ŞAHİN, Cemile ÖZKAN, Güner KURNAZ, Ayşe AYDINKAPTAN, Emine EYİGÜN, Gül BÜYÜK, Sevda SAVAŞKAN, Gönül SARAÇOĞLU, Pervin DEMİREL, Zeynep KUZUCU, Yüksel KAYTAZ, Kenan AKBAŞ, Kenan BACAKSIZ, Hamza ŞAHİN ve Hasan GÜL’e,

Türk Sanat Müziği Koro Sanatçıları Ayşegül ALTUNEL, Burcu TAHMAZ, Filiz BAYRAM, İncila SAĞRA, Nergis ÖZER,Özlem ALAGAŞ,Selma SEZER,Akif BAYAZIT,Kemal GÜLDAŞ, Muhittin YURTTAŞ, Mustafa SEZER, Ramiz EREN, Sezer BÖLÜKBAŞ , Turgut GÜNGÖR, Aydın YURTERİ, Engin CANDAN, Erkan GÖNÜL, Hasan SEVGİLİ, İdris AKDEMİR, Neşide TANRIVERDİ, Rüveyda ÇÖL, Selma SEZER, Şükrü UZUNCA, Yaşar BAYRAMLI, Yurdal KARAHAN ve Özge BAYRAM’a, Vali Orhan DÜZGÜN tarafından teşekkür plaketi ile mini radyo verildi.

Vali Orhan DÜZGÜN, verdikleri muhteşem konserle Ordululara unutulmaz bir akşam yaşatan ‘İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Sanat Müziği Topluluğu’nu tebrik ederek “Söylediğiniz parçalarla ruhumuzun pasını sildiniz. Hepinizi kutluyor ve teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN de, müzik toplulukları adına kültür ve sanata verdiği destek ve katkılarından dolayı Vali Orhan DÜZGÜN’e teşekkür ederek mini radyo takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.