Rektörden Veda  Ziyaretleri

Rektörden Veda Ziyaretleri

DÜZGÜN, “Geçtiğimiz Mart ayı içinde 5. yaşını kutlayan Ordu Üniversitemizin kurucu rektörü olarak atanan ve 4 yıl süreyle bu görevi yürüten rektörümüz Sayın Prof.Dr.Haluk KEFELİOĞLU, her daim hafızalarımızda yer alacaktır. Ordu Üniversitesi’ne ve Ordu’ya

 

Rektörden Veda  Ziyaretleri

17 Mayıs 2011 tarihinde Ordu Üniversitesi Rektörlüğü görevini Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’a devredecek olan Rektör Prof. Dr. Haluk KEFELİOĞLU, Vali Orhan DÜZGÜN’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Haluk KEFELİOĞLU, 5467 Sayılı Kanunla 1 Mart 2006 tarihinde kurulan Ordu Üniversitesi’ne, 18 Mayıs 2007 tarihinde kurucu rektör olarak atandığı söyleyerek, “Ordu Üniversitesi’ne kurucu rektör olarak atanmanın ve 4 yıl süreyle bu görevi yürütmenin onurunu hayatım boyunca taşıyacağım” dedi. Rektör KEFELİOĞLU, görev süresi içerisinde Ordu Üniversitesi’ni Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden birisi haline getirmek için yoğun çaba harcadığını da belirterek, “Bu çabamızda bizlere desteklerini ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Haluk KEFELİOĞLU’nun Ordu Üniversitesi’ne yaptığı hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Vali Orhan DÜZGÜN, “Geçtiğimiz Mart ayı içinde 5. yaşını kutlayan Ordu Üniversitemizin kurucu rektörü olarak atanan ve 4 yıl süreyle bu görevi yürüten rektörümüz Sayın Prof.Dr.Haluk KEFELİOĞLU, her daim hafızalarımızda yer alacaktır. Ordu Üniversitesi’ne ve Ordu’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Ordulular adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki akademik hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda, Vali Orhan DÜZGÜN tarafından ODÜ Rektörü Prof.Dr.Haluk KEFELİOĞLU’na, Ordu Üniversitesi’ne ve Ordu’ya kazandırdığı hizmetlerin anısına üzerinde Ordu’nun simgesi olan O2 logolu bir tabak plaket hediye etti.
 

 

 

 

KEFELİOĞLU TORUN'u ziyaret etti

 

 

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk KEFELİOĞLU, yakında ayrılacak olduğu görevi öncesinde Başkan Seyit TORUN' u makamında ziyaret etti.

 

 
         Prof. Dr. Haluk KEFELİOĞLU’ na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Seyit TORUN, Ordu Üniversitesinin kuruluşu ve gelişiminde göstermiş olduğu samimi çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ordu insanının Üniversite için yıllardır mücadele verdiğini ve bu isteğini de tek yürek olup aldığını belirten Başkan Seyit TORUN, “Beraber bu kent için hizmet verdik ve bu hizmetlerde de başarılı olduk. Ordu Üniversitesi bu kente çok şeyler kattı ve katmaya da devam edecektir. Göreve geldiğiniz ilk günden beri sizin samimi çalışmalarınız halk tarafından hep takdir gördü. Emeğiniz ve katkılarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

 
         Başkan Seyit TORUN, Prof. Dr. Haluk KEFELİOĞLU’ na Ordu için verdiği hizmetlerin anısına bir de tablo hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.