Rektör ODÜ'de İnşaatları Denetledi

Rektör ODÜ'de İnşaatları Denetledi

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ Belirli Aralıklarla Sürdürdüğü Teknik Ziyaretleri Çerçevesinde 01 Kasım 2011 Salı Günü Yerleşke Alanında İncelemelerde Bulundu.

 

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ  Belirli Aralıklarla Sürdürdüğü  Teknik Ziyaretleri Çerçevesinde 01 Kasım 2011 Salı  Günü  Yerleşke Alanında  İncelemelerde Bulundu.

 DSC00006.JPGOrdu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ ilk olarak Karadeniz Bölgesi için son derece önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan Merkezi Araştırma Laboratuarı’nın yapılacağı alan ve yurt inşaatında incelemelerde bulundu. DSC00016.JPG

 

     

 

Ardından %90’ı tamamlanan Morfoloji Binası’na geçerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Konferans salonu, yemekhane,kantin, laboratuarlar ve derslikleri gezdi.

Yapı İşleri Daire Başkanı Serkan GÜL ve şantiye şeflerinden teknik bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Morfoloji Binası’nın bilimsel ve akademik çalışmalarını yürütecek öğrenci ve akademisyenler için önemli bir eğitim merkezi olacağını vurguladı.

DSC00023.JPGGünün değişen ve gelişen koşulları göz önünde bulundurularak projelendirilen Morfoloji  Binası’nın tamamlanması ile Ordu Giresun Karayolu üzerinde bulunan Cumhuriyet Yerleşkesi’nin yeni bir renk, yeni bir soluk kazanacağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, bir çok ihtiyaca cevap verecek nitelikte kurgulanan binanın kampüs alanında yer almasının ayrıca önemli olduğunu vurguladı.

DSC00036.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum