ORSEV'den  Düzgüne ziyaret

ORSEV'den Düzgüne ziyaret

Ordu’nun sanat ve kültür hayatında önde gelen sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Ordu Sanatevi (ORSEV)’nin yeni yöneticileri, Vali Orhan DÜZGÜN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

Ordu’nun sanat ve kültür hayatında önde gelen sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Ordu Sanatevi (ORSEV)’nin yeni yöneticileri, Vali Orhan DÜZGÜN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

ORSEV'den  Düzgüne ziyaret

ORSEV’in, 5 Ekim 2011 tarihinde gerçekleştirilen genel kurulunda yönetim kuruluna seçilen Sevinç ÖZEL, Nemci OĞUZ, Gülseren KÖKSAL, Funda ALAYBEYOĞLU, Tuncer ENGİN, Rüştü BAŞ, Orhan ZAFER, Neşe YÜCE, Metin KOÇ ile ORSEV üyesi olan Fahri ÇELEBİ ve Hatice ERGEN’den oluşan ORSEV heyeti, Vali Orhan DÜZGÜN’ü makamında ziyaret etti.
ORSEV’in yeni yönetimini kutlayan Vali Orhan DÜZGÜN, ORSEV’in yapmış olduğu etkinliklere Ordu’nun kültür ve sanat hayatına önemli katkıda bulunduğunu söyledi. ORSEV’in etkinliklerine fırsat buldukça katılmaya çalıştığını söyleyen ifade eden Vali DÜZGÜN, yeni yönetim kuruluna yapacakları çalışmalarda başarı dileğinde bulundu. 

ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL de, Vali Orhan DÜZGÜN’ün kültür ve sanata değer veren bir yönetici olduğunu söyleyerek, “ORSEV olarak düzenlediğimiz kültürel ve sanatsal etkinliklerde Sayın Valimizi hep yanımızda gördük, kendisinden büyük ilgi ve destek gördük. Kültüre ve sanata verdiği değerden dolayı Sayın Valimize müteşekkiriz. Bir kültür ve sanat şehri olan Ordu’da, kültüre ve sanata, aynı zamanda sanatçıya ve zanaatkâra önem veren, değer veren bir Valimizin olması Ordu için büyük bir şanstır” diye konuştu.

Ordu’nun kültür ve sanat hayatına çok önemli bir hizmette bulunan ORSEV’in yer sıkıntısı yaşadığını ve kendine ait kalıcı bir mekânının olmadığını da dile getiren Sevinç ÖZEL, ORSEV’in mekân sıkıntısını gidermek ve kalıcı bir mekâna sahip olabilmek için arayış içinde olduklarını söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.