Ordu Üniversitesi 7.Yaşını Kutluyor

Ordu Üniversitesi 7.Yaşını Kutluyor

“Tüm değerleri ile Ordu Halkı ile bir bütün halinde yapılanma sürecini tamamlamaya çalışan Ordu Üniversitesi 7. Kuruluş Yıldönümü kapsamında bir takım etkinlikler düzenleyecektir. 7. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerimizi Ordu halkımız ile bütünleşmiş bir şek

Ordu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleştirilecek bir dizi etkinlikle 7. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor.

Ordu Üniversitesi 7.Yaşını Kutluyor

7. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine tüm Ordu Halkını da davet eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ;

“Tüm değerleri ile Ordu Halkı ile bir bütün halinde yapılanma sürecini tamamlamaya çalışan Ordu Üniversitesi 7. Kuruluş Yıldönümü kapsamında bir takım etkinlikler düzenleyecektir. 7. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerimizi Ordu halkımız ile bütünleşmiş bir şekilde kutlamak bizler için son derece değerlidir. Bu vesile ile tüm halkımızın 7. Yıl Kuruluş Etkinliklerimize gelerek bizleri onurlandırmasını temenni ediyorum” dedi.

İlk Tören: Çelenk Sunumu

Tüm Ordu Halkının da davetli olduğu 7. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları üç farklı program ile 20 Mart 2013 (Çarşamba Günü) Cumhuriyet Yerleşkesi’n de gerçekleştirilecek.

Saat 10.00’da Cumhuriyet Yerleşkesi Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan program ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’ın kuruluş yıldönümü konuşması ile devam edecek.

ODÜ’den 7. Yıl Konseri

Saat 13.30’da Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ODÜ tanıtım videosu sunumu ve akabinde de Güzel Sanatlar Fakültesi’nin vereceği Müzik Konseri Ordulular ile buluşacak. Program konserin ardından açılış konuşmaları ile devam edecek.

Kuruluş Yıldönümü Kapsamında Halk Oyunları Şenliği

Akşam programında ise Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda saat 18.00’de 11 üniversitenin halk oyunları ekibinin de katılımıyla gerçekleşecek olan Halk Oyunları Şenliği sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.