Ordu Tanıtım Günleri Bitti

Ordu Tanıtım Günleri Bitti

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri”nde, Ordu merkez, ilçeler ve beldelere ait tanıtım stantları ile Ordu’da üretim yapan firmaların stantları yer alarak, Ordu’nun her yönüyle tanıtımı yapıldı. Fuar konseptinde ger

 

06-09 Ocak 2010 tarihleri arasında Başkent Ankara’da düzenlenen ve Ordu'yu her yönüyle tanıtmayı amaçlayan "Ordu Tanıtım Günleri" sona erdi.  


Ordu Tanıtım Günleri Bitti

 

 

6 Ocak 2010 günü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul GÜNAY, Vali Orhan DÜZGÜN, AK Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, Ordu Milletvekilleri Mehmet Hilmi GÜLER, Enver YILMAZ, Eyüp FATSA, Ayhan YILMAZ, Mustafa HAMARAT, Rahmi GÜNER, Rıdvan YALÇIN, Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN, ilçe Kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, Ordulu sinema sanatçısı Kadir İNANIR, "Vali" filminin başrol oyuncusu sinema ve tiyatro oyuncusu Erdal BEŞİKÇİOĞLU, ses sanatçısı Sami AKSU, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli topluluğu katılımıyla açılışı yapılan “Ordu Tanıtım Günleri” yoğun ilgi gördü.

 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri”nde, Ordu merkez, ilçeler ve beldelere ait tanıtım stantları ile Ordu’da üretim yapan firmaların stantları yer alarak, Ordu’nun her yönüyle tanıtımı yapıldı.

 

Fuar konseptinde gerçekleşen “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğine, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdiler. “Ordu Tanıtım Günleri” çerçevesinde yapılan bir dizi etkinlik ve aktiviteler de ilgiyle izlendi.

 

Vali Orhan DÜZGÜN de 2 gün boyunca “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinin düzenlendiği Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunarak, etkinliğe katılan ziyaretçi ve konuklarla yakından ilgilendi. Vali Orhan DÜZGÜN ve eşi Gül DÜZGÜN, “Ordu Tanıtım Günleri”nin 2’nci gününde Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL ve Mardin Milletvekili Gönül ŞAHKULUBEY’e fuar alanındaki stantları gezdirdi.

 

 

“Ordu Tanıtım Günleri”nin 3’üncü gününde de “2015 Ordu” konulu bir panel düzenlendi. Özge ÖZYÜREK yönetiminde, Atatürk Kültür Merkezi’nin konferans salonunda düzenlenen panele, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, Ordu Olay gazetesi imtiyaz sahibi Zeki Mesut ÖZEL, Araştırmacı-Yazar İbrahim DİZMAN, Sanatçı Emin ÖZTÜRK katıldı. Kalabalık bir dinleyici topluluğunun olduğu panelde konuşmacılar, Ordu’da turizmin nasıl gelişebileceğine dikkat çekerek, ulaşım ve konaklamanın turizme büyük etkisinin olduğunu belirttiler.

 

“Ordu Tanıtım Günleri”yle ilgili bir değerlendirme yapan Vali Orhan DÜZGÜN, “Ordu’da turizmin gelişmesi sağlamak, böylece Ordu’nun turizmden elde ettiği gelirleri artırmak amacıyla yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bir ilde turizmin gelişmesi için ulaşım, konaklama gibi altyapı hizmetlerinin yanında iyi bir tanıtıma da ihtiyaç duyulmaktadır. Biz de Ordu’yu en iyi şekilde tanıtmak ve turizm alanında ismini duyurabilmek için her fırsatı değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıldan itibaren ulusal ve uluslararası fuarlara katılmak suretiyle gerekli tanıtımlarda bulunmaktayız.

En son 09-12 Aralık 2010 tarihleri arasında İzmir’de yapılan “Travel Turkey İzmir” fuarına katılmıştık. Bu fuarda Ordu ili onur konuğu olarak yer aldı. Şimdi de 06-09 Ocak 2010 tarihleri arasında Ankara’da organize edilen “Ordu Tanıtım Günleri”ne bütün ilçelerimiz, beldelerimiz, Ticaret ve Sanayi Odalarımız, üretim yapan sanayi kuruluşlarımızla birlikte katılarak Ordu’yu Başkent Ankara’da en iyi şekilde tanıtmak istedik.

İyi bir hazırlık sürecinden sonra Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan organizasyona katıldık. “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinin, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul GÜNAY’ın, Ordu Milletvekillerimizin, Kaymakamlarımızın, Belediye Başkanlarımızın, Ticaret ve Sanayi Odalarımızın, Sanayicilerimizin, İşadamlarımızın ve Orduluların katılımıyla açılışı yapıldı.

 

 

4 gün boyunca süren etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilen bir çok aktivite ile Ordu’nun en iyi şekilde tanıtımı yapılmaya çalışıldı. Bundan sonra da gerek ulusal, gerekse uluslararası fuarlar ve tanıtım organizasyonlarına katılmak suretiyle Ordu’yu en üst düzeyde tanıtmaya devam edeceğiz. Turizm kenti olma hedefinde emin adımlarla ilerleyen Ordu’muzun tanıtım yönünden de gereken çalışmayı hep birlikte yapacağız” dedi.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.