"Ordu Karadeniz Turizm Fuarı" 14 Şubat'ta Açılıyor

"Ordu Karadeniz Turizm Fuarı" 14 Şubat'ta Açılıyor

14-17 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Ordu Karadeniz Turizm Fuarı” , Ordu Kültür Sanat Merkezi yanında bulunan arsa üzerinde 4.000 m2 özel kapalı alanda ve Kültür Sanat Merkezinin içinde bulunan fuaye alanları ve salonlarda çeşitli

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Valiliği ve TURSAB'ın destekleri ile düzenlenen “Ordu Karadeniz Turizm Fuarı”, 14 Şubat 2013 tarihinde açılacak. 

"Ordu Karadeniz Turizm Fuarı" 14 Şubat'ta Açılıyor


“Fuar 14-17 Şubat Tarihleri Arasında”
Fuarın organizasyonunu üstlenen Demar Fuarcılık Genel Müdürü Recep KÖYMEN, 14-17 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Ordu Karadeniz Turizm Fuarı” ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Ordu Karadeniz Turizm Fuarı, Ordu Kültür Sanat Merkezi yanında bulunan arsa üzerinde 4.000 m2 özel kapalı alanda ve Kültür Sanat Merkezinin içinde bulunan fuaye alanları ve salonlarda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek” dedi.

“Ordu'nun Tanıtımı Açısından Çok Önemli”
Turizm fuarına Türkiye genelinden oteller, seyahat acenteleri, turistik tesislerin yanı sıra 30’a yakın İl Valiliğinin yanı sıra Gürcistan, Azerbaycan gibi ülkelerin katılacağını, kendi tanıtım ve yöresel ürünlerini sergileyeceklerini belirten KÖYMEN, “Ordu’da ilk defa böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesi, Ordu ekonomisi için kaçırılmayacak bir fırsattır. Tüm sanayicilerimizin, turizm sektörümüzün, küçük ve büyük ölçekli esnaflarımızın ve halkımızın davetli olduğu bu fuara gereken ilgi ve alakayı göstereceğine yürekten inanmaktayız” diye konuştu.

Demar Fuarcılık Genel Müdürü Recep KÖYMEN, Ordu Karadeniz Turizm Fuarı'nda hedefin, yurtiçi ve yurtdışından Ordu’ya gelecek olan yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara, tatil planı yapmakta olan tüketicilere, bölgenin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını ve sanayi ürünlerini tanıtmak ve satışını yapmak olduğunu ifade etti.

“Fuar, 10.00 ile 18.00 Saatleri Arasında Ziyaret Edilebilecek”
Tüketiciye yönelik olacak fuarın son 2 gününde katılımcı firmalar tarafından düzenlenecek etkinlikler, yemek sunumları ve özel dans gösterileri şeklinde devam edecek ve fuar, 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.