ORDU GÜZEL SANATLAR LİSESİNE ÖDÜL YAĞDI

ORDU GÜZEL SANATLAR LİSESİNE ÖDÜL YAĞDI

Bir Dünya 2.liği, İki Dünya 3.lüğü ve beş Mansiyon Ödülü...Trabzon Güzel Sanatlar Lisesinin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Uluslararası ‘Yeşilden Maviye Resim Yarışması (İnternational Art Competıtion- From Green to Blue) sonuçlandı. Yeşilden Mavi

Bir Dünya 2.liği, İki Dünya 3.lüğü ve beş Mansiyon Ödülü

 

ORDU GÜZEL SANATLAR LİSESİNE ÖDÜL YAĞDI

Trabzon Güzel Sanatlar Lisesinin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Uluslararası  ‘Yeşilden Maviye Resim Yarışması (İnternational Art Competıtion- From Green to Blue) sonuçlandı.
 
20181Yeşilden Maviye Resim Yarışması’ından (İnternational Art Competıtion- (From Green to Blue) Bir Dünya ikinciliği iki Dünya üçüncülüğü ve beş mansiyon olmak üzere toplamda sekiz ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.
 
Geleneksel olarak yapılan uluslararası Resim Yarışması Dünyadaki ve Türkiyedeki Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri arasında yapılan yarışmada ödülleri Ordu Güzel Sanatlar Lisesi topladı. Dünyanın 70 ülkesi  ve Türkiye’den 40 a  yakın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisinin yarıştığı ‘Bana Ülkeni Aanlat - Bana Rengini Getir’ temalı yarışmada Türkan KOŞAR Dünya ikincisi Rüvayda AZAKLI ve Kübra KARAGÖL Dünya üçüncülüğü ödülü; Coşkun Özer Sabahat, Sedanur Özyurt, Çiğdem Kıyaklı, Eray Güner, Merve Turan ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
 
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölüm Başkanı Orhan ZAFER; uluslararası bir yarışmada böylesine büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimizi kutluyorum. Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteklediği ve Güzel Sanatlar öğrencileri arasında Dünyada gerçekleştirilen en kapsamlı yarışma. Yarışma süreci doğru planlamak ve katılımcı öğrencilere resim öğretmenlerimizin rehberliği bu başarıyı getirmiştir. Bu sonuçlar öğrencilerimizin kendilerini uluslararası bir platformda seviyelerini görme açısından çok önemli. Ödül alan tüm öğrencileri kutluyorum,dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.