Okur Mektubu ; ODÜ'den Alkol Yasağı

Okur Mektubu ; ODÜ'den Alkol Yasağı

Sayın rektör beye vatandaş olarak merak ettigim bir sualide sormak isterim .O da şu, meslek yüksek okulunu ögnünde ciddi para harcanarak yapılan o uygulama restaurantın da, alkolü hangi gerekçe ile kaldırdınız . Bu zaruret düşünceniz geregi mi dogdu, yok

OKUR MEKTUBU ; ODÜ'DEN ALKOL YASAĞI

Sevgili dostlar ,bu şehirde turizim gelecegimizi kurtarmamız adına müthiş bir sektör .

Ordu ili olarak çok ta şanslıyız ,allah doga güzelligin in hepisini bize bahşet miş.Bizler türkiyede, turizim adına il olarak,bu dehasa pastadan çok daha fazla pay almamız için bundan sonrası için farklı şeyler düşünmeliyiz.

Günümüzde bu şehri turizimde istedigimiz yere getirmek için ,çok fazla artılarımız var .

Bana göre en büyük artımız her gün emin adımlarla büyüyen üniversitemiz var.

Üniversitemiz turizim altyapısının ihtiyacı olan ,nitelikli elaman yetiştirme adına çok ciddi ,  sorumluluklar taşıyan bir kurum .

Bu kurumun başınada bulunan sayın Rektörümüzede çok büyük sorumluklar düşüyor , akademik kadrosunu. Bu şehrin turizim potansiyelini projelendirme adına devreye sokmalı .Sokmalı ki acımasız rekabetin oldugu bu sektörden istedigimiz payı alalım ,aksi taktirde bu şehrin potansiyeline yazık olur.

Sayın rektör beye vatandaş olarak merak ettigim bir sualide sormak isterim .

O da şu, meslek yüksek okulunu ögnünde ciddi para harcanarak yapılan o uygulama restaurantın da, alkolü hangi gerekçe ile kaldırdınız .

Bu zaruret düşünceniz geregi mi dogdu, yoksa çok ciddi bir zarruretmi hasıl oldu. Bu konuda bir açıklama yapılırsa bir fert olarak çok memnun olcagımıda ifade etmek isterim.

Şunuda çok net ifade edeyimki, bu işletme ilk yapılırken karşı çıkanlardan biriydim ,ama işletmenin işleyişini görünce benimde hoşuma gitti. Benim sayın rektörüme bu kıriz için şu önerim olcak üniversite olarak bu işetmeyi ya kiraya verin eski işleyişni temin etsin, ya da buna benzer bir işletme yapın alkolsüz olsun , alkolü sevmeyen insanlarada alternetif mekan olusun.

Aksi taktirde bu alınan karar üniversiteye ve turzime zarar verir.

Çünkü turizim bölümünde okuyan çocuklarımız çorbacı dükkanları için yetişmiyor.

Sizin gibi alanında kariyer sahibi olan bir insanın bu kararı alması ,bana çokta mantıklı gelmedi.

Bu tavır üniversite içerisinde pozitif bir ayrımcılıgın bir göstergesi olarak algılanır ,buda yeni dogmuş üniversitemizde nifak tohumlarının oluşmasını saglar.

Sayın Rektörüm, bu tesisin yapılması zamanında ne kadar yanlışsa bu gün alınan bu karar daha büyük yanlış.
Ad Soyad: murat bayazit
Tel: 0 532 4.. 10 17
E-Posta: [email protected]
IP: 78.161.217.19

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.