Okul Öncesi Eğitim Güncellendi

Okul Öncesi Eğitim Güncellendi

“Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında Karadeniz Bölge Semineri Ordu’da yapıldı. Trabzon,Gümüşhane,Rize,Giresun,Sivas,Bartın,Zonguldak,Amasya,Tokat,Sinop,Samsun,Bayburt,Kastamonu ve Karabük illerinden 55 uygulayıcı Öğretmen katıldı.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın UNICEF’in teknik desteği ve Avrupa Birliği’nin finansal desteği ile hayata geçirdiği  “Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi” projesi çerçevesinde Güncelenen Okul Öncesi Eğitim Programı’nın Eğitimci Eğitimi Ordu’da Hampton by Hilton Otelde  yapıldı.

Güncellenen Okul Öncesi Eğitimi Sertifikaları Törenle Verildi.

“Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında Karadeniz Bölge Semineri Ordu’da yapıldı. Trabzon, Gümüşhane, Rize, Giresun, Sivas, Bartın,Zonguldak, Amasya, Tokat, Sinop, Samsun, Bayburt, Kastamonu ve Karabük illerinden 55 uygulayıcı Öğretmen katıldı.

20701

 Okul öncesi eğitiminde yüksek temsiliyet sağlayarak ve öğretmenleri de katmak suretiyle “iyi örnek çalışması” olarak da öne çıkan program, 4 günlük bir eğitimle uygulayıcılara anlatıldı. 

 “Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi” projesi, zor koşullarda yaşayan binlerce çocuğa fırsat eşitliği sağlamayı; çocukların gelişim özelliklerini, bireysel farklılık ve yeteneklerini göz önüne alarak güven aşılayan kaliteli bir okul öncesi eğitim programına katılma şansı vermeyi ve Türkiye’nin geleceğine sağlam bireyler yetiştirilmesini hedefliyor.

Ordu’da yapılan eğitimin sertifika törenine Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN Temel Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Durmuş KARATAŞ .ile Ordu İl Şube Müdürü Akın AYDIN katıldı.

20702

Törende Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Durmuş KARATAŞ ise seminer kakında şunları dile getirdi.527 nolu hizmet içi eğitim kursumuz sona erdi. “Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi” semineri sona erdi katılımcılara teşekkür ederim dedi.

Törende bir konuşma yapan Ordu İl Milli Eğitim Müdürü  Nevzat TÜRKKAN “öğretmenlerimizin gerçekten bir motivasyon sağlamışlar bunu öğretmenlerimizin gözlerinden bunu görüyorum. Bizler Hesabi değil,Hasbi Çocuklar yetiştirelim,Güler yüz medeniyeti çocukları yetiştirelim” dedi.

Semineri veren eğitimci Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim dalı Öğretim Görevlisi Dr. Müge ŞEN konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı.Bizler burada Milli Eğitim Bakanlığının yürütücülüğünde Unicefin teknik desteği ile güncellenen okulöncesi Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi porojesi için buradaydım mutlu olduk umarım yararlı olmuştur dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.