OKSM'de İki Sergi açıldı

OKSM'de İki Sergi açıldı

Ordu Sanatevi (ORSEV) tarafından düzenlenen, Ordu ve Ordu dışından toplam 52 sanatçının eserlerinin yer aldığı “52 Renk Ordu” adlı resim sergisi ile Ordu Kent Konseyi tarafından organize edilen “Eski ve Yeni Ordu Fotoğrafları” sergisi Vali Orhan DÜZGÜN’ün

 

15-22 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” kutlama etkinlikleri kapsamında Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde iki ayrı resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

 

OKSM'de İki Sergi açıldı


Ordu Sanatevi (ORSEV) tarafından düzenlenen, Ordu ve Ordu dışından toplam 52 sanatçının eserlerinin yer aldığı “52 Renk Ordu” adlı resim sergisi ile Ordu Kent Konseyi tarafından organize edilen “Eski ve Yeni Ordu Fotoğrafları” sergisi Vali Orhan DÜZGÜN’ün katılımıyla açıldı.

Ordu Kültür Sanat Merkezi (OKSM)’nin A blok fuayesinde açılan “52 Renk Ordu” resim sergisinin açılışında konuşan ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL, “Ordu, bir kültür, turizm, sanat merkezidir. Biz de ORSEV olarak sanatın, kültürün her türlüsüne destek vermeye çalışıyoruz. Ordu’da plastik sanatlarda son derece büyük potansiyel var. Biz geçen yıl ‘52 Renk Ordu’ sergisinin ilkini açmıştık. Bu sene ikincisini açıyoruz. Sergimiz 22 Nisan 2011 tarihinde kadar Ordu Kültür Sanat Merkezi A Blok Fuayesinde açık kalacaktır. Tüm Orduluları bu sergimizi gezmeye davet ediyoruz” dedi

.

Ordu Kültür Sanat Merkezi (OKSM)’nin B blok sergi salonunda açılan “Eski ve Yeni Ordu Fotoğrafları” sergisi açılışında konuşan Ordu Kent Konseyi Sekreteri Eylem YAYLA, “15-22 Nisan Turizm Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Ordu Kent Konseyi olarak, eski ve yeni Ordu fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenledik. Sanatsever Orduluları bu sergimizi gezmeye, görmeye davet ediyoruz” dedi. 

Sergilerin açılışına katılan Vali Orhan DÜZGÜN de, “Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde Ordu'nun güzelliklerini yansıtan iki ayrı serginin açılışında bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergileri Ordulu sanatseverlerin mutlaka gezmelerini ve görmelerini isterim. Gördüğüm kadarıyla da oldukça ilgi var. 

Bu tür etkinlikler ve sanatsal faaliyetler Ordu’ya çok yakışıyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Sergi açılışlarına, Vali Orhan DÜZGÜN’ün yanı sıra eşi Gül DÜZGÜN, Belediye Başkanı Seyit TORUN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, Ordu Kent Konseyi Başkanı Ahmet ANGIN, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sanatsever Ordulular katıldı.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.