OKSAD'dan “Memurin Faslı”

OKSAD'dan “Memurin Faslı”

OKSAD (Oksijen Kültür Sanat Atölyesi Derneği) yapımı “MEMURİN FASLI” adlı oyunun galası AKM’de (Atatürk Kültür Merkezi) yapıldı. Büyük beğeni toplayan oyun sonrasında Belediye Başkan yardımcısı Özer Karadağ sahneye çıkarak başta oyunun yönetmeni Nurgül


“Memurin Faslı” Adlı Oyunun Galası Yapıldı…

Ordu Belediyesi ve OKSAD (Oksijen Kültür Sanat Atölyesi Derneği) Ortak yapımı “MEMURİN FASLI” adlı oyunun galası AKM’de (Atatürk Kültür Merkezi) yapıldı.

Ordu Belediyesi-OKSAD ortak yapımı olarak seyirci karşısına çıkan olan “Memurin Faslı” adlı oyun, memur ile hükümet arasındaki tatlı çekişmeyi ironik bir dille anlatarak, komik unsurlarıyla birlikte seyircinin beğenisine sunuyor.

            Oyunun dramaturgisini Öğrt.Görv.V.Yasin AKYÜZ , Dekorunu Murat ÇAVUŞ-Eren ŞAHİN, Işıklarını Kasım UYSAL, Dans düzenini Telat BAŞ gerçekleştirdi.Oyunda, Ahmet ÖZTÜRK, Aytaç ENGİN, Eren ŞAHİN, Emre ERGÜN, Murat BEDİR, Özgür GÜLEN rol alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla, Coşkun Irmak’ın yazdığı ve Nurgül Çoluk’un yönettiği “Memurin Faslı” adlı oyunun galasına Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyük beğeni toplayan oyun sonrasında Belediye Başkan yardımcısı Özer Karadağ sahneye çıkarak başta oyunun yönetmeni Nurgül Çoluk olmak üzere oyunda emeği geçen herkesi tebrik etti. Nurgül Çoluk’a çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, “Ordu Belediyesi sosyal projeleri içerisinde birçok özel çalışma yürütüyor. Bu oyunda ortaklaşa yürütülen bir projenin meyvesidir. Emeği geçen herkesi tekrar tebrik ediyorum”dedi.

Daha sonra ise günün anısına toplu hatıra resmi çektirilerek, gala verilen kokteylle birlikte son buldu. 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.