OGSSL 7. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

OGSSL 7. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Resim bölümünden 23,müzik bölümünden 23 olmak üzere toplam 46 öğrencinin mezun olduğu törende, ilk olarak Okul Müdürü Osman Kaya,açış konuşması yaptı.Okul Müdürü konuşmasında,7. dönem mezunları vermenin gururunu ve sevincini

ORDU GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ

 7. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ  

       Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, 2009-2010 eğitim-öğretim yılı  sonunda 7. dönem mezunlarını verdi.Okul bahçesinde, 7. dönem mezunları için mezuniyet töreni yapıldı.

18144

       Resim bölümünden 23,müzik bölümünden 23 olmak üzere toplam 46 öğrencinin mezun olduğu törende, ilk olarak Okul Müdürü Osman Kaya,açış konuşması yaptı.Okul Müdürü konuşmasında,7. dönem mezunları vermenin gururunu ve sevincini yaşadıklarını,bugüne kadar mezun olan öğrencilerin % 90’ a yakın bir oranla üniversiteye yerleştiğini,2004 ve 2005 mezunlarının üniversiteyi bitirerek meslek hayatına atıldıklarını,2009 ÖSS’de okulun Türkiye’deki 53 Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi içinde 6. sırada yer aldığını,resim alanında Dünya ikinciliği ve birçok Türkiye derecesi olan öğrenciler olduğunu,yine müzik alanında Türkiye çapında derecelere sahip olduklarını vurguladı.

       Osman KAYA,konuşmasının devamında,özel yeteneğe sahip öğrencileri eğitmekten gurur duyduklarını öğrencilerinin bundan sonraki süreçte Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda,yurdunu,ulusunu ve bayrağını seven ve yüceltmeye çalışan ,doğruluktan ve iyilikten ayrılmayan,alçakgönüllü olan kişiler olarak yollarına devam etmelerini önerdi.

       Programda daha sonra,sırasıyla,Okul 1.si müzik bölümü öğrencisi Merve Şentürk mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı.Okul 1.si Okul yaş kütüğüne isimlik çaktı ve ardından Okul flamasını, 11. sınıf öğrencisi Ayşegül Tinci’ye devretti.Atatürk’ün Gençliğe Hitabı ve Gençliğin Ata’ya Cevabı mezun öğrencilerce seslendirildi.

       Dönem 1.si Merve Şentürk’e  başarı plaketi,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan; Dönem 2.si Nuray Arslanoğlu’na plaketi Okul Müdürü Osman Kaya ;Dönem 3.sü Esra Saç’a plaketi ise Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Keskin tarafından verildi.Diğer mezun öğrencilere başarı belgeleri ise konuklar ve öğretmenler tarafından verildi.

       Programda, daha sonra, okul müzik grubu tarafından bir dinleti sunuldu.Yiyecek ikramıyla program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.