ODÜ'ye Rektör adaylığı devam ediyor

ODÜ'ye Rektör adaylığı devam ediyor

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Demir, Ordu Atlıhan Otel’de sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Ordu Üniversitesi’nde Nisan 2011’de yapılacak olan Rektörlük seçi

ODU'de Rektör adayı 2 ye çıktı

ODÜ Rektörü Haluk Kefelioğlu'nun Rektörlüğe tekrar adaylığının akabinde Yeni adaylarda adaylıklarını açıklamaya başladılar.

19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ordulu hemşehrimiz, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanı Prof. Dr. 'de "adayım" dedi

 Ordu Üniversitesi Rektörlüğü için 2. aday Yusuf Demir oldu.

18828

 Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Demir, Ordu Atlıhan Otel’de sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Ordu Üniversitesi’nde Nisan 2011’de yapılacak olan Rektörlük seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Ordulu biri olarak, Ordu Üniversitesini yönetmeye talip olduğunu ve Ordu Üniversitesi’ni Ordu ile bütünleştirmeyi hedeflediğini belirtti. Prof. Dr. Demir, Rektör adaylığı için iki aydır çalışmasını sürdürdüğünü, adaylık konusunda olumlu mesajlar aldığını ifade etti. Prof. Dr. Demir, Ordu’ya ODÜ’ye hizmet etme arzusu ve inancı içerisinde olduğunu belirterek; “Öncelikle şehrin önüne vizyon ve projeleri koymak gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.