ODÜ'den İki Etkinlik

ODÜ'den İki Etkinlik

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2.Lig Futbol Müsabakaları Grup Eleme Şampiyonası açılış töreni saat:10.00'da Vali Kemal YAZICIOĞLU Kapalı Spor Salonu'nda seramonide yapılacaktır...

ODÜ'den 14 Aralık'ta iki etkinlik


1- Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2.Lig Futbol Müsabakaları Grup Eleme Şampiyonası açılış töreni saat:10.00'da Vali Kemal YAZICIOĞLU Kapalı Spor Salonu'nda seramonide yapılacaktır...
 
2- Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi ev sahipliğinde; fındığa ek gelir getirebilecek ürünlerin desteklenmesi ve ürün çeşitliliğinin arttırılması amacı ile "Kesme Çiçek Potansiyeli" konulu bir toplantı gerçekleştirilecek.

15 Aralık 2010 Çarşamba günü, Saat 13:30'da; Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek olan toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Ordu Ziraat Odası Meclis Üyeleri'nin yanı sıra diğer sektör temsilcileri de katılacak.

Ordu ilinde "Kesme Çiçek Potansiyeli"nin ne olduğu ile birlikte iç ve dış pazarları hakkında durum analizinin yapılacağı toplantıda; ODÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan KARADENİZ, konuyla ilgili bir sunum gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.