ODÜ'de Bilimsel Toplantı yapıldı

ODÜ'de Bilimsel Toplantı yapıldı

“Türk Nöroşirürji Derneği, Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Öğretim ve Eğitim Grubu İlkbahar Sempozyumu” ODÜ ev Sahipliğinde Ordu‘da Yapıldı..Toplantıya Türk Nöroşirüji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grup Başkanı Prof. Dr. Alpaslan ŞENEL v

 

           “Türk Nöroşirürji Derneği, Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Öğretim ve Eğitim Grubu İlkbahar Sempozyumu” Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Türk Nöroşirüji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grup Başkanı Prof. Dr. Alpaslan ŞENEL ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İstanbul, Ankara, Eskişehir, Manisa, Mersin, Bolu başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden çok sayıda öğretim üyesi ve Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanları katıldılar.

       

   9 Nisan 2011 Cumartesi günü Ordu Belde Otel’de gerçekleştirilen toplantıda; Halk arasında “Bel Kayması” olarak bilinen Spondilolistezis  konusu, konunun uzmanı öğretim üyelerinin rehberliğinde katılımcılarla birlikte pek çok yönüyle ayrıntılı bir şekilde tartışıldı. Günün sonunda sempozyuma katılan öğretim üyeleri ve katılımcılar, Üniversitemiz Uygulama Restoranının güzel manzarası ve yemekleri eşliğinde, keyifli bir gece geçirdiler.


Başta grup başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, tüm katılımcılar, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalına ve Üniversitemiz Rektörlüğüne eşsiz misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini bildirerek, en kısa sürede Ordu’da tekrar buluşmanın sözünü verdiler.

 

 Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Nöroşirürji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. H. Serdar Işık ise sempozyum ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Bu düzeyde bir toplantıyı, Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştiriyor olmaktan son derece mutlu ve onurluyuz. Halk arasında ‘Bel Kayması’ olarak da bilinen ‘Spondilolistezis konusu, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hocalarımız ve meslektaşlarımız ile ayrıntılı olarak tartışıldı, 

bu vesile ile biz de üniversitemizi ve kentimizi tanıtma olanağı bulduk. Ordu’nun, kültür ve turizm dışında bir bilim kenti olduğunu, bu toplantılar sayesinde gösteriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz’ dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.