ODÜ'de 3 Etap İnşaatlara Devam

ODÜ'de 3 Etap İnşaatlara Devam

24 saat aktif yerleşke alanı için gayret gösteriyoruz. Dinamik bir üniversite olarak tüm öğrencilerimizin ve akademik personelimizin sosyal yaşam standartlarını yükseltmek akademik ve araştırmacı kimliğimizi perçinleyecektir. Ordu Üniversitesi vizyonu-mis

ODÜ' nün Cumhuriyet Yerleşkesinde altyapı çalışmaları ODÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ekiplerince devam ettiriliyor.

ODÜ'de 3 Etap İnşaatlara Devam 

Cumhuriyet Yerleşkesinde sürdürülen 3. Etap çalışmalarını ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, ODÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nuri YILMAZ, ODÜ Genel Sekreteri Metin KARAKUŞ ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Recep ARSLAN yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yerinde inceledi.

21197

Daha önce kamuoyuna 3. Etap alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarında ihalenin başarıyla tamamlandığını, ihale sonucu sözleşmeler imzalandığını ve yer tesliminin yapıldığını, iş bitim tarihi için ise 2013 yılsonunu planladıklarını  açıklayan Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, 3. etap alt yapı çalışmaları kapsamında 1.500m. asfalt yol, 500m. kaplamalı yol, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları, yaya yolları, ada peyzaj çalışmaları, sanat yapıları, yol ve çevre aydınlatmaları gibi çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, 3. Etap Altyapı ve Peyzaj Çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ODÜ’nün modern eğitim binaları ile bütünleşerek kampus alanında yeşille mavinin buluştuğu, hüviyetini daha da oturtmuş, öğrenciler ve akademisyenler için daha da yaşanabilir bir yerleşke alanı oluşturulacağını belirtti.

Kampus aydınlatma çalışmalarından elektrik hatlarının döşenmesine, yerleşke ana girişinden en uç noktalara varıncaya kadar yapılan bütün çalışmalarda teknolojinin ve ilgili ekipmanların nimetlerinden faydalanıldığına değinen Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, ODÜ’lü Öğrencilerin, Akademik ve İdari Personelin yerleşke içi yaşantılarını esas alan bu çalışmalarda hiçbir fedakârlıktan ve teknolojik imkânlardan kaçınılmadığını vurguladı.

“Alt yapı çalışmalarındaki öncelikli hedefimiz yerleşkemizi bataklık ve şantiye görünümünden kurtarmaktır,” diyen ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede;

21198

Öğrencilerimizin ve bilim insanlarımızın yerleşke içi ihtiyaçlarına karşılık çağdaş yaşam alanları oluşturmak alt yapı çalışmalarımızın olmazsa olmazları arasındadır. Doğa ile barışık, teknoloji ile bütünleşmiş, modern yaşam alanları ile her konuşmamızda dile getirdiğimiz 24 saat aktif yerleşke alanı için gayret gösteriyoruz. Dinamik bir üniversite olarak tüm öğrencilerimizin ve akademik personelimizin sosyal yaşam standartlarını yükseltmek akademik ve araştırmacı kimliğimizi perçinleyecektir. Ordu Üniversitesi vizyonu-misyonu dışında görselliği ile de Bölgemizin parlayan yıldızı olarak evrensel bilime hizmet edecektir,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.