ODÜ Yönetimi İkizce’de İncelemede

ODÜ Yönetimi İkizce’de İncelemede

kizce MYO’da bulunan Bankacılık ve Sigortacılık ile Yaşlı Bakımı Programlarının yüzde 90’ın üzerinde doluluk oranı ile ilk akademik yılına başlamış olmasının gurur verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, önümüzdeki eğitim yılı için de ye

14.jpgDSC_0197.JPG

 

 

 

 

 

 

 

ODÜ Yönetimi İkizce’de İncelemelerde Bulundu

ODÜ'den yapılan açıklamada İkizce ziyaretine ilişkin veriler aktarıldı. Aktarılan bilgiyi aynen yayınlıyoruz.

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Zeki BOSTAN ve Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Genel Sekreter Metin KARAKUŞ, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Kürşat TAŞTAN, Yapı İşleri Daire Başkanı Recep ARSLAN, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sedat ÇAKMAK’tan oluşan ODÜ heyeti İkizce İlçesi’ni ve bu yıl ilk defa eğitim öğretime başlayan İkizce Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler.

DSC_0185.JPG

Sürekli gelişim ve yenilenme ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Ordu Üniversitesi heyeti ilk olarak İkizce Kaymakamlığı’na uğrayarak Kaymakam Fehmi LİKOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler.

İkizce Belediye Başkanı Birol KAYGI ve İkizce MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alperen Mustafa YİĞİT’in de hazır bulunduğu ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmede Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, yeni göreve başlayan Kaymakam Fehmi LİKOĞLU’na da görevinde başarılar temenni etti.

İkizce Meslek Yüksekokulu ve İkizce İlçesi ziyaretin ana gündem maddelerini oluşturdu. İkizce MYO’nun mevcut durum kapasitesi, ilçeye kazanımları, öğrencilerin akademik ve fiziki donanımları ile sosyal imkânları, karşılaştıkları sorunlar ve zorlu İkizce coğrafyasının da istişare edildiği toplantının ardından Kaymakam LİKOĞLU da Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ’a ve ODÜ heyetine nezaket dolu ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

DSC_0152.JPG

Ardından ODÜ heyeti ilçe protokolü ile birlikte İkizce MYO’da çeşitli incelemeler gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ öncülüğünde birimleri, sınıfları, öğrenciler için oluşturulan sosyal alanları inceleyen ilçe protokolüne İkizce MYO akademik ve idari personeli eşlik etti. İncelemeler esnasında öğrencilerle birebir sohbet de eden Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, ekibi ve ilçe protokolü 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte ilk defa öğrenci alımı yapan İkizce MYO’da karşılaşılan sorunlara ve çözüm önerilerine dair görüş alış-verişinde de bulundular.

DSC_0189.JPG

İkizce MYO’da bulunan Bankacılık ve Sigortacılık ile Yaşlı Bakımı Programlarının yüzde 90’ın üzerinde doluluk oranı ile ilk akademik yılına başlamış olmasının gurur verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, önümüzdeki eğitim yılı için de yeni bir programın daha açılmasının planlandığının müjdesini verdi.

Henüz çok yeni olmasına ve pek çok eksiği bulunmasına rağmen son derece donanımlı ve nitelikli bir eğitim yılının gerçekleştiriliyor olmasının da ayrıca bir kıvanç kaynağı olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, İkizce Meslek Yüksekokulu idari ve akademik personeline ve öğrencilere 2013-2014 akademik yılı dolayısı ile başarılar dileyerek mevcut sıkıntıların giderilmesi bağlamında her türlü desteği esirgemeyeceklerini belirtti.

DSC_0218.JPG

ODÜ heyetinin İkizce ziyareti İkizce Kız Yurdu ile devam etti. Burada da ilçe protokolü ile birlikte öğrencilerle sohbet edip çeşitli incelemeler yaparak durum değerlendirmesi yapan Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ ve ekibi daha sonra kısa bir İkizce gezisi gerçekleştirdi.

İlçenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak projeleri yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, ilçe protokolü ile işbirliğiyle yöre halkının MYO akademik ve idari personeli ile öğrencilere son derece olumlu ve yapıcı yaklaşımları olduğuna, yöre halkı tarafından İkizce MYO’nun benimsemesinin ve desteklemesinin değerli olduğuna, ODÜ’nün tüm birimleriyle beraber bilim literatürüne ışık tutmaya, dinamik ve üretken yeni nesiller yetiştirmeye özen gösterdiğine dikkat çekti ve bu vesileyle de İkizce MYO’nun gelişimine katkı sunan tüm emekçilerine teşekkürlerini sundu.

DSC_0312.JPG


 

DSC_0251.JPG
 

16.jpg
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.