ODÜ Yarlıgaça Devredildi

ODÜ Yarlıgaça Devredildi

Yarılgaç da yaptığı açıklamada, "Hocamızdan çok güzel bir hediye devir alıyoruz. Kendileri çok fedakar işler yaptı. Hakikaten geldiği günden bu güne üniversitemizle ilgili yapısal anlamda çok büyük işler başardı. Kendisinin de belirttiği gibi birlikte çok

 

ORDU Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, görevini eski Rektör Prof.Dr.Haluk Kefelioğlu'dan devraldı.ORDU Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, görevini eski Rektör Prof.Dr.Haluk Kefelioğlu'dan devraldı.
 
ODÜ Yarlıgaça Devredildi


Kurucu Rektör Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu senato üyeleri ve basın mensuplarının yer aldığı toplantıda yaptığı konuşmasında, "Tek gündemli bir senato toplantısı yapıyoruz. Bu tek gündemli toplantıda, üniversite rektörlüğünün devir teslim törenidir. Ben öncelikle Sayın Rektörümüzü kutluyorum ve Sayın Rektörümüzün üniversitemizi çok daha ileri noktalara götüreceğine de adım gibi eminim. Kurucu Rektörü olma onurunu yaşadım. Bu onuru bütün hayatım boyunca koruyacağım. Bu şerefli görevi bana bahşeden Ordu'ya ve Ordu Üniversitesi'ne teşekkürlerimi sunuyorum. Buradaki senatör arkadaşlarımızın her birine teşekkür ediyorum" dedi. 

Ordu Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç da yaptığı açıklamada, "Hocamızdan çok güzel bir hediye devir alıyoruz. Kendileri çok fedakar işler yaptı. Hakikaten geldiği günden bu güne üniversitemizle ilgili yapısal anlamda çok büyük işler başardı. Kendisinin de belirttiği gibi birlikte çok güzel işler başardık. Ve bu başarılar bundan sonrada devam edecektir. Ben kendisine şükranlarımı iletmek istiyorum. Gerçekten yeni bir üniversite, büyük sıkıntıları olmasına rağmen çok kısa zamanda önemli işlere imza atıldı. Bizim bundan sonra ki ödevimiz, görevimiz, daha iyi şeyler yapabilmektir. Bütün kadrolarımızla, üniversitemizi geleceğe taşıyabilmektir. Kendisinden aldığımız bu güzel emaneti layıkı ile devam ettirmeyi ümit ediyorum" dedi.

Devir teslim töreninin ardından, Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Senato Üyeleri ve personel ile vedalaşarak, Ordu Üniversitesi'nden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum