ODÜ Hızla Yerleşiyor

ODÜ Hızla Yerleşiyor

14000 metrekarelik morfoloji binasının 567 kişilik konferans salonu, çalışma büroları, kütüphanesi, yemekhanesi, kafeteryası ve dersliklerinde devam eden çalışmalar hakkında rektörümüz Prof. Dr. YARILGAǒa detaylı bilgiler verdiler. Şantiye şefleri ayrı

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Cumhuriyet Yerleşkesi'nde bulunan ve inşaat faaliyetleri devam eden Morfoloji binası ile Merkezi Araştırma Laboratuarı alanında Çarşamba günü incelemelerde bulundu.

ODÜ Hızla Yerleşiyor

Yapı İşleri Daire Başkanı Serkan GÜL ve şantiye şefleri 14000 metrekarelik morfoloji binasının 567 kişilik konferans salonu, çalışma büroları, kütüphanesi, yemekhanesi, kafeteryası ve dersliklerinde devam eden çalışmalar hakkında rektör Prof. Dr. YARILGAÇ’a detaylı bilgiler verdiler. 

Şantiye şefleri ayrıca 30 Kasım 2011’den itibaren inşaat temeli kazısı çalışmalarına başlanılan, Devlet Planlama Teşkilatı desteğiyle 1000 metrekarelik alana kurulacak olan ve Karadeniz Bölgesi için son derece önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanan Merkezi Araştırma Laboratuarı hakkında da bilgiler sundular.

 

 

 

 

ODÜ İNŞAATLARINA REKTÖR YARLIGAÇTAN DENETİM VE GÖZLEM

 

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ belirli aralıklarla sürdürdüğü teknik ziyaretleri çerçevesinde   geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Yerleşkesi’nde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  (BESYO) ve 1000 seyirci kapasiteli Kapalı Spor Salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

 Her iki inşaatın çizim planlarını ayrı ayrı inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. YARILGAÇ’a;  idari yönetim, hakem, antrenör ve basın odalarında yapılan düzenlemeleri,  kat planı üzerinde açıklayan Yapı İşleri Daire Başkanı Serkan Gül ve şantiye şefleri, inşaatların ön görüldüğü gibi 16 Nisan 2012’de teslim edilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirttiler. Dış cephe dizaynı ve tasarımı konusunda da detaylı bilgiler sundular.

 

 

Rektör YARILGAÇ gerçekleştirdiği teknik ziyaret kapsamında 8522 metrekare alana kurulacak olan ve 1000 seyirci kapasiteli Kapalı Spor Salonu vaziyet planını da inceledi.  Binaların tamamlanmasının ardından  gerçekleştirilecek müsabakalarda araçlar için park sorunun da gündeme gelebileceğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ  yerleşke alanı içerisinde katlı otopark yapılması hususunun önem arz ettiğini ifade ederek, özellikle yağışlı havalarda meydana gelen su baskınlarına karşın yerleşkenin batısında yer alan derenin  ıslah çalışmalarına dikkat çekti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.