ODÜ HALK İLE BÜTÜNLEŞECEK

ODÜ HALK İLE BÜTÜNLEŞECEK

ODܒnün Ordu’nun kalkınması ve gelişmesi için üst düzeyde katkıyı sağlaması için önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Kültür gelişimi açısından kültür, sanat ve edebiyat alanındaki faaliyetlere önem verecek, tarım ve hayvancılık alanlarında yerel girişimc

 

 

ODÜ’DE 15 NİSAN’DA YAPILACAK REKTÖR SEÇİMLERİ ÖNCESİ HEYECAN ARTIYOR. REKTÖR ADAYLARI ARASINDA EN ŞANSLI GÖRÜLEN TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. HULUSİ GÜREL, ÜNİVERSİTEYİ HALK  İLE BÜTÜNLEŞTİRECEKLERİNİ, SOSYAL, KÜLTÜREL, TURİZM, TARIM VE HAYVANCILIK ALANLARINA KATKI SAĞLAYACAKLARINI SÖYLEDİ

ODÜ HALK İLE BÜTÜNLEŞECEK

 

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektör Adayı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi Gürel, en önemli hedeflerinin üniversiteyi halk ile bütünleştirmek olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Hulusi Gürel, yaptığı açıklamada, rektör olması halinde Ordu Üniversitesi ile halk arasındaki bağı güçlendireceklerini, şehrin gelişip kalkınması için üniversite olarak kendilerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini vurguladı.

Prof. Dr. Gürel, “Üniversite bir şehrin ana dinamiğidir. Bu sebeple üniversite olarak imkanlarımızı şehrin sosyal, kültürel, turizm, tarım ve hayvancılık alanlarına katkı sağlayacağız. En başta üniversitenin yapılaşması ve hizmet alımlarında yerel girişimcilerin önü açılacaktır.

ODÜ’nün Ordu’nun kalkınması ve gelişmesi için üst düzeyde katkıyı sağlaması için önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Kültür gelişimi açısından kültür, sanat ve edebiyat alanındaki faaliyetlere önem verecek, tarım ve hayvancılık alanlarında yerel girişimcilerden gelecek projelere destek olunacaktır. Turizm potansiyelinin geliştirilmesi için üniversite olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz” dedi.

  Mevcut arazinin yetersiz olması sebebiyle mücavir alandan kamulaştırma çalışması yapacaklarını, Diş Hekimliği Fakültesi’nin kampus binasının inşaatına başlanması için gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.