OBKT 5 Şubat'ta“Fora Ettik Yelkeni”

OBKT 5 Şubat'ta“Fora Ettik Yelkeni”

Cihan Öksüz’ ün yazdığı, Hakan Altan ve Cemil Gündüz’ün yönettiği “Fora Ettik Yelkeni” adlı oyunda, Karadeniz’in şirin bir sahil kasabasında geçen, yöresel motiflerin bol olduğu, kendi kültürümüzü anlatan fıkra gibi, bir yanda eşinden ayrılmış Zeynep ile

Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu 2012-2013 tiyatro sezonunda sahneye koyacağı oyunun hazırlıklarını tamamladı. ”Fora ettik Yelkeni” adlı oyunun galası 5 Şubat’ta yapılacak. 

OBKT 5 Şubat'ta“Fora Ettik Yelkeni”

Cihan Öksüz’ ün yazdığı, Hakan Altan ve Cemil Gündüz’ün yönettiği “Fora Ettik Yelkeni” adlı oyunda, Karadeniz’in şirin bir sahil kasabasında geçen, yöresel motiflerin bol olduğu, kendi kültürümüzü anlatan fıkra gibi, bir yanda eşinden ayrılmış Zeynep ile diğer tarafta eşi 5 yıl önce vefat etmiş emekli bir devlet memurunun sevdası anlatılıyor.

OBKT salonunda 5 Şubat 2013 Salı günü saat 19:30’da sahnelenecek olan oyunun ardından saat 20:45’te kokteyl düzenlenecek.

 

Oyunda, A.Kemal Tandoğan, Hüseyin Aydın, A.Rıfat Çol, Mustafa Kırca, Bülent Reisoğlu, Fatma Demir, Gamze Gündüz, Yeliz Varol, Özge Tepe, Bülent Öztürk, Yonca Gök, Kenan Gürsoy oyuncu olarak rol alırken,

                Teknik Ekipte ise, Işık Tasarım:Zafer Bozdağ, Işık Kumanda:İmdat Akyıldız, Efekt:Murat Türkmen, Dekor Tasarım-Uygulama:Murat Çavuş, Müzik Beste:Sezgin Mercan ve Koreografide Phridon Kontselidze görev aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.