MUZAFFER KIRIŞ REKTÖR ADAYI

MUZAFFER KIRIŞ REKTÖR ADAYI

Rektör adayı Kırış “Ordu’da TIP Fakültesi olsun istiyoruz. Bu konuda çekilen sıkıntıyı biliyorum. Başkaları başarıyorsa biz de başarırız. Buraya TIP Fakültesi açılınca gelmeyi düşündüm. Van’da kuruculuk yaptım. Bu işlerin zorluğunu biliyorum. TIP Fakülte

 

MUZAFFER KIRIŞ REKTÖR ADAYI

Ankara Atatürk Eğitim Hastanesi Kabine Klinik Şefi Muzaffer Kırış, Ordu Üniversitesi Rektörlüğüne aday olduğunu açıkladı.      

muzaffer-kiris-rektor-adayi.jpg    Rektör adayı Kırış “Ordu’da  TIP Fakültesi olsun istiyoruz. Bu konuda çekilen sıkıntıyı biliyorum. Başkaları başarıyorsa biz de başarırız. Buraya TIP Fakültesi açılınca gelmeyi düşündüm. Van’da kuruculuk yaptım. Bu işlerin zorluğunu biliyorum. TIP Fakültesi olmasaydı rektörlük için aday olmazdım. Kendi alanınızla ilgili bölüm yoksa aday olmanın anlamı yok.”dedi.   

  Seçilirse neler yapacağı konusunda da Kırış, üniversitenin öğrenciler tarafından özellikle tercih edilir konuma getireceğini, kadro ve fiziki eksikliğin giderileceğini, öğretim üyelerinin rahat çalışabileceği ortamı yaratacağını belirtti. 

 Muzaffer Kırış kimdir?   

Öceli köyünden olan Muzaffer Kırış, Fatsa’dan evli. Van’da 1993-2008 yılları arasında çalıştı. TIP kurucu olarak 3,5 yıl Dekan yardımcılığı; 15 yıl Anabilim Dalı Başkanlığı, 8 yıl TIP yönetim kurulu üyeliği; 5,5 yıl Üniversite Araştırma Fonu yönetim kurulu üyeliği; 10 yıl TIP Fakültesi Vakfı Kurucu Başkanlığı yaptı. Halen Ankara Atatürk Eğitim Hastanesi Kabine Klinik Şefi olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.