Müdür Türkkan Ulubey İHL yı gezdi

Müdür Türkkan Ulubey İHL yı gezdi

Eğitimde başarının sınırı yoktur inancıyla arkadaşlarımla beraber çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Nezih mekanların nezih davranışları beraberinde getirdiği bir gerçektir.En mükemmel mekanların okullar olması gerektiğine inanıyorum.Bu inançla

 

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN Ulubey İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Müdür Türkkan Ulubey İHL yı gezdi      

Okula gelişinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KİRPİTÇİ ve Okul Müdürü Hamdi ÖZCAN tarafından karşılanan Milli Eğitim Müdürü, okulun tüm birimlerini tek tek gezerek ziyaret etti. 

Ziyareti esnasında zaman zaman hayranlığını gizleyemeyen Milli Eğitim Müdürü Ulubey İmam Hatip Lisesi’nin Ordu ilinde örnek teşkil edecek bir eğitim kurumu olduğunu ifade etti .

IMG_7471 (1).JPG

      Özellikle pansiyon yatakhanelerinin ve yemekhanenin ve diğer birimlerin  Milli Eğitim Bakanlığı’nın istediği doğrultuda düzenlendiğini ev ortamı ve otel konforu sağlandığını memnuniyetle gördüğünü ifade ederek bu okulun örnek uygulama çerçevesinde İl Milli Eğitim’İn web sitesinde duyurulması, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’nın bilgisine sunulması konusunda yardımcılarına talimat verdi.

      Okul Müdürü Hamdi ÖZCAN başta olmak üzere emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederek güzel duygularla okuldan ayrıldı.

      Okul Müdürü Hamdi Özcan’da konuyla ilgili şunları söyledi: 

IMG_7526.JPG

“ Okulumuza atanalı 1 yıl oldu. Göreve başladığımda okulun bütün birimlerinin çok namüsait şartlarda olduğunu gördüm ve hemen iyileştirme çalışmalarına başladım. Gerek  Milli Eğitim Müdürümüzün  gerekse okulumuzu ziyaret eden sivil ve resmi yetkililerin okulumuz hakkında güzel duygularını ifade etmeleri bizi memnun etmektedir. Okulumuzun hem İmam Hatip Lisesi olması hem de bir eğitim kurumu olarak tüm birimlerinin düzenli ve eğitim şartlarına uygun olması gerektiğini düşünüyorum. Bu duygularla ilimizde örnek teşkil edecek bir eğitim yuvası oluşturmaya çalıştık. Bu çalışmaların esnasında bana yardımcı olan tüm personelime Ulubey’in kadirşinas halkına  Bakanlık yetkililerimize yürekten şükranlarımı sunuyorum.

IMG_7494 (1).JPG

Eğitimde başarının  sınırı yoktur inancıyla arkadaşlarımla beraber çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Nezih mekanların nezih davranışları beraberinde getirdiği bir gerçektir.En mükemmel mekanların okullar olması gerektiğine inanıyorum.Bu inançla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum